torsdag 21 juli 2011

Om man vill plåga sig själv till bristningsgräns.


Då ska man titta på bilderna på de svältande människorna och utmärglade barnen på Afrikas Horn.
Bedrövelsen är stor.
Maktlösheten störst.
Läs "Jordbävning är bättre än svält" på Skånskan idag!

DN
skanskan

6 kommentarer:

  1. Att både Expressen och Aftonbladet drar igång en svältkampanj samtidigt som regeringen snackar om att sänka biståndet, det kan väl inte vara en slump?

    Själv så stör jag mig mest på alla reklam för Röda korset osv. Visar bilder på halvdöda människor och en röst som säger "Skänker du inte pengar nu så kommer alla att dö"
    Eller kanske inte exakt så men det är det dom menar. Att vi som inte skänker ska få så dåligt samvete över det.

    Finns inte en chans jag kommer skänka en krona till alla dessa välgörenhetsbolag där det fifflas som aldrig förr, Westerberg mfl med sina saftiga löner. Man undrar hur mycket av det som skänks som kommer fram i slutändan, är nog inte många kronor.

    SvaraRadera
  2. Tragiskt. Att skitstövlars skrupellöshet och girighet har fått oss att spy på hjälporganisationer.

    SvaraRadera
  3. Mer än tragedi,eftersom delar av de hungrande har sin grund i Islams väpnade terror.Skrev i går om alla de hundratusentals Somalier som flyr strider mellan dessa "Brödraskapstrupper" och den valda regeringen i Mogadischu.Men naturligtvis har också den extrema torkan orsakat nöden.Men nu är det ju så,att svensk press håller grupper av terrorister bak ryggen,därför blir också rapporteringen som den blir...Svenska vänsterextrema benämnes "journalister" även när bevis finns,att man stridit på rebellernas sida...Tänk om man på vår jord haft förnuft nog,att istället för vapenproduktion sett till att 3:e världen hjälptes på vägen,till en agrar och livsmedelsproduktion i sina länder !

    SvaraRadera
  4. Ja, hur kan sjuka idioter tillåtas förhindra hjälpsändningar till svältande? Lägg ner FN.

    SvaraRadera
  5. Håller med anonym 2011-07-21 11:43
    Det har gått inflation i bilder på halvdöda människor och uppmaningar att skänka pengar. Den tiden då vi till äventyrs fick dåligt samvete om vi inte skänkte pengar till Röda korset med fler är sedan länge förbi då det är uppenbart att de är korrupta vänsterorganisationer som först och främst skor sig själva!
    Sedan att Röda korset också (med bidrag från insamlade medel)medverkar till att ännu fler radikala islamist analfabet Somalier med STORA familjer kan komma och bosätta sig här och få livslång försörjning! De ENORMA summor som dessa familjer kostar (i socialbidrag, barnbidrag med flerbarnstillägg, hyreskostnader och bidrag till möbler och övriga bosättnings kostnader) skulle göra UNDERVERK om de istället kom alla stackare i dessa flyktingläger tillgodo.
    Även om det är inflation i bilder på svältande kan vi inte blunda för hur FEL våra ekonomiska resurser fördelas …

    SvaraRadera