tisdag 12 juli 2011

Malmö ökänt i världen.


Hollywoodbolaget ville spela in en storfilm i Skåne, baserad på en bästsäljare. Men bolaget fick kalla fötter. Anledningen: hotbilden mot judar i regionen.

Krigsdrabbade Bagdad, mordtäta New Orleans, Kapstaden med i genomsnitt sex mord om dagen, Juarez, i Mexicos knarkhelvete.
Och nu Sveriges främsta alliansparadis, Malmö.

Cencursvenskan

8 kommentarer:

  1. Man kan mer än väl förstå filmbolaget.

    "När all utrustning i typ utomhusateljé är på plats och helt plötsligt, så dyker det upp en hop killar som går bärsärkagång över inspelningsplatsen, medan den skånska polisen står och tittar på....Polisen har inga som helst resurser att stoppa ödeläggelsen...
    Eller rättare sagt ...Kanske inte vill stoppa vandalernas framfart"...

    Tacka tusan för att filmbolaget backar ur.....när man har tagit hänsyn till alla riskkalkyler..
    Så långt har det gått med Sverige.... när ordningsmakten kapitulerar inför kriminalitet o. brottslighet med den svenska regeringens goda minne...

    SvaraRadera
  2. Fredrik Reinfeldt har just uttalat sig: Världen är full av rasister, t.ex är 53% av norrmännen rasister, och titta nu på judarna! Komma hit och vara rasistiska mot Malmö.

    SvaraRadera
  3. Ack ja,...I de privata TV-kanalerna i Tyskland förekommer ofta små tävlingar.Flera av dem har en resa till (av alla platser) Malmö,som I:a pris.Tänker ofta för mig själv,att de verkliga vinnarna är ju de som förlorar.
    "Se Pildammsparken och sedan rånas eller skjutas" För inte åker väl dessa pristagare oinformerade genom Rosengården ?

    SvaraRadera
  4. Vilket skämt! Ingår livförsäkring?

    SvaraRadera
  5. Vet ej om Livförsäkring ingår,men tror att "vinsten" är en tur & returresa...Kanske Malmö avsiktligt,för att spara in returresan!Alltså alla anledning för pristagarna,att läsa det finstilta före avfärd.

    SvaraRadera
  6. Så hemskt att min stad har så dåligt rykte.
    Lars Å Månsson, tack och lov så ligger inte Pildammsparken i Rosengård. Än så länge ett vackert och fint ställe att strosa runt i dock ej om nätterna men var kan man det i våra svenska städer?
    Eva-Marie (som just nu är på semester i Västergötland.)

    SvaraRadera
  7. Det gör ont i hjärtat, Eva-Marie, vårt fina gamla Malmö.

    SvaraRadera
  8. Helt klart Carina, det känns inte bra. :(

    SvaraRadera