söndag 3 juli 2011

I staten Georgia vill politikerna


införa en skärpning av lagen mot illegala invandrare, på grund av den ökade brottslighet detta fört med sig.
Och detta har vållat protester.

En amerikan som är för en ny strängare immigrationslag säger:
-"Alla pratar om den illlegala eller odokumenterade invandrarna och hur de bryter mot lagen.
Varför är det så enkelt att ta sig in i USA, legalt och illegalt - vem är det som det gynnar?
Det är dags nu att undersöka på allvar vem eller vilka det är som står för den flummiga öppna gränspolitiken. Och jag tror inte det är av altruistiska skäl!
Följ pengaspåret - och du kommer att finna Hyckleriet.

Samma problem här som där.
Samma dolda agenda här som där.

3 kommentarer:

  1. Godmorgon bästa bloggerska!
    Tror du kommit sanningen på spåret.....säkert otroligt stora pengar som denna "industri" genererar och då kommer andra väsentligheter såsom personligt vinnande in. Människan är inte mer komplicerad än så. Det jag ogillar mest är det höggradiga hyckleriet. Det stinker!!!!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  2. Jo svarta pengar och tron att man förblir ung för all framtid,har onekligen genom århundraden blivit en framgång för USA.Nu kan man inte jämföra detta med Sverige (undantag profitörerna),eftersom en oförsäkrad i Sverige ges fri tand o.sjukvård samt bidrag i alla former när så behövs.I USA får de klara sig bäst de vill,om pengarna tar slut...Hos oss går man till Sociala och hämtar ut nya medel.Men största skillnaden finns inom rättsystemet,i Sverige behöver brottslingar inte räkna med straff,men i USA finns arbetsläger och inga eftergifter...Detta sista är också en av grunderna till att vissa hårt drabbade stater,skärper uppsynen vid sina gränser,när importen av brottslingar liksom hos oss, nu kostar mer än den smakar...Tack o. lov inför Danmark nu gränskontroller,vilket kan minska en del av kriminalturismen,även i ett sovande Sverige.

    SvaraRadera
  3. Morrn kompisar, såg ni att SvD kallar Almedalsveckan för politikernas Mecka?!
    Ibland vet inte rubriksättarna hur mitt i prick dom är!

    SvaraRadera