fredag 8 juli 2011

I mammas laglösa Landskrona går ingen säker.



En personbil, oregistrerad, avställd och såld, körde sent i går kväll in i en busskur vid korsningen Svaneholmsvägen och Löpargatan i Landskrona, Alliansens Paradsamhälle. Bilen körde i mycket hög hastighet och föraren tappade kontrollen. Löpargatan är en 50 sträcka, mitt inne i ett villa/hyreshus område.
Ett övergångsställe är placerat just innan busskuren.
Vid busskuren befann sig en man som skadades så svårt vid den våldsamma kraschen att han avled.
Ännu en oskyldig gammal människa har dödas brutalt i Landskrona.

Fyra personer färdades i bilen, alla sprang från olycksplatsen, fångades men vägrade säga vem som körde bilen.
Förstås.
Och ja, alla fyra kommer att ha pixlade foton i Aftonbladet och Expressen.

Att ha sin mamma boende i detta Maud Olofssonsnybyggarsamhälle, och väldigt nära just denna tragedi, är att varje dag be en stilla bön.

HD
Sydsvenskan Skanskan Aftonbladet expressen

12 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-08 08:39

    Just buskörande unga män, de finns nog lika mycket bland pursvenska!

    SvaraRadera
  2. Inlägget vill mera påvisa vådan av att bygga gangstersamhällen där lag och ordning är old news.

    SvaraRadera
  3. Det är lätt att vara storsint när man inte har nära anhöriga i grannskapet.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-07-08 10:04

    Övermodiga (och ofta överförfriskade) ungdomar sticket i väg med bilen (ofta pappas eller ej försäkrad) på en åktur, vållar en olycka och skyller på varandra - sorglig verklighet utan etniska gränser. Och här ska varken namn eller bilder (pixlade eller opixlade) visas, för juridiskt (moraliskt är en annan femma) är ju tre av dessa fyra oskyldiga.

    SvaraRadera
  5. Tittade på HD`s film med intervju av en polis.Enl honom var det en obetydlig händelse,möjligen grov misshandel !!På frågan om andra förseelser,svarade han "några mindre,vad gällde fordonet" Nu vet alla i Sverige,att köra en oregistrerad,oförsäkrad bil,fly från olycksplatsen är för "vårt" rättsamhället bara peenuts...
    Den som iförsta hand kanske rent av glädjer sig över händelsen,-den vithårige juristen från Östermalm-som nu åter kan få ett Landskronafall efter det uppmärksammade "Inger"(som slogs ihjäl av en nybyggare på en P-plats),men även hon till åren kommen,och inget att bekymmra sig över.

    SvaraRadera
  6. Thorsten:
    "Överförfriskade" ungdomar förekommer ALDRIG,inom den religionen....Det borde du känna till !Däremot "övermodiga" finns det drällvis av...inom etniska gränser.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-07-08 10:59

    jag skrev: ofta överförfriskade. Du har rätt i att troende muslimer ej nyttjar alkohol.

    SvaraRadera
  8. Thorsten:
    Men av någon anledning tillåter Allah att de knarkar...Kanske var inte dessa droger kända på hans tid ? Hur som haver,det som skedde i Landskrona,tonas ner i lokala pressen och noteras bara inne i tidningarna...På så sätt får man en klar bild,av deras etniska tillhörighet!!

    SvaraRadera
  9. Vill man ha ihjäl någon kan ju detta tillvägagångssätt vara ett bra alternativ för den som vill komma undan billigt. Klassikern att skylla på varandra eller att tom släktingar ger en alibi är ju säkert även här gångbart.

    Sverige, Sverige fosterland.......vart e du på väg, vart e du på väg?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  10. För mig är det politikernas multikulturells drömsamhälle, ett laglöst gangstergetto, som upprör mest.

    Alla äldre svenskar borde skyddsförflyttas bort från Landskrona till Ystad eller nån annan politisklt välbevarad stad för att kunna få åldras ohotade och i frid.

    SvaraRadera
  11. Ack ja dessa nybyggare.
    De vill först riva ned det som en gång var det svenska folkhemmet,för att sedan med hjälp av bla tant Mord och Barbaren och de övriga i
    all(ah)iansen och "oppositionen" bygga det nya med sharialagar styrda Sverige.

    SvaraRadera
  12. Kosovoalbaner som borde utvisats ur Sverige för länge sedan. Ännu ett mord/dråp som resultat av en vettlös massinvandring till bara skada.
    Tack alla politiker som är ansvariga för detta samhälle som mer och mer liknar ett sönderfall i accelererande fart. När skall vi svenskar inse att vi är lurade? Big time!

    /HellBoy

    SvaraRadera