måndag 11 juli 2011

Expressen mår illa av sanningen.


Expressens ledare skriver idag om den dystra sanningen om kriminaliteten i Sverige, och finner det som berättas om eländet som "inte aptitlig".
Läs mer om detta på PI, hur svenskheten ter sig som svajande underdåniga rumpslickare inför varje mörk hy och slöjbeklädd kvinna.
I sin förblindade iver att i varje möjlighet framställa invandringen som enbart positiv, av godo, hootsie-tootsie för oss alla, vägrar etablissemanget att tillstå minsta lilla repa i polityren.
Det politiska och mediala etablissemanget framställer sig själva som lallande stollar som på löpande band fabulerar det vi övriga förväntas tro på.

Men fuck you Reinfeldt, Olofsson, Helin, Mattsson, Sydsvenskan, HD m.fl, m.fl, m.fl.

Vi är inte blinda och döva och vägrar att låta oss hjärntvättas. Många av oss var födda på den tiden när ingen nånsin behövde var rädd för att gå ut i Sverige.
Det var inte så väldigt länge sen.

3 kommentarer:

  1. Årets företagare i Stockholm är alltså en kvinna med ett företag som enligt bokföringarna inte har gått en krona + under de år sen företaget startades, utan detta företag har levt helt och hållet på diverse bidrag från staten.
    Denne Karima är inte heller VD som det står i artikeln.

    Det måste vara dåligt med företagare av högre kvalite i Stockholmsområdet när årets företagare blir en person på ett företag som enbart överlever tack vare statens frikostiga bidrag.

    SvaraRadera
  2. Rätt chockerande läsning faktiskt, när man ser Per Unckel som lättköpt och enögd kramande alliansist blir jag, trots vana av förljugenheten, mörkrädd.

    SvaraRadera
  3. I detta landet kan man aldrig sluta förvånas.. Men tydligen är detta de framtida företagens melodi,så länge staten håller dem under armarna,och fotfolket snällt betalar sin skatt.
    Men blir det i slutändan inte en form av socialisering,allt för mångkulturens sak ?

    SvaraRadera