måndag 25 juli 2011

Primitiv korrekt masspsykos.



I sitt drygt 1 500 sidor långa manifest skrev Anders Behring Breivik bland annat att han och hans ”organisation” kunde tänka sig att samarbeta med fienden; al-Qaida och al-Shabab, i samma gemensamma syfte.
Massmördaren idag i rätten:
"Arbetarpartiet har svikit landet och folket."
Men vad hjälper det.
När dom har fått dårpippi, dom som nu njuter och jublar av lycka över att få hata och peka finger åt invandrarkritiska, integrationsvurmare och SD i synnerhet. Även normalt sansade människor verkar ha drabbats av detta hybristuppjuck över att få vråla ut sitt hätska fiendskap för medmänniskor som tycker olika.

Jag upprepar: Jag tror på öppenhet när det gäller alla.
Men, så länge denna paroll förblir tomma, värdelösa ord utan mening och betydelse, och det fortfarande sluts en iskall järnridå mot de som är kritiska mot massinvandring och mångkultur, så länge kommer orden bara att vara ett hån.

Den exkluderande skaran, ville inte gå i SDUs manifestation mot våld. För det var inte fint nog.
Nu jäklar i havet ska det manifesteras, för nu kommer appellen från dom rätta människorna, med de rätta åsikterna. Detta är en ynkedom.
Skäms ni inte.

Expressen aftonbladet sanna rayman

9 kommentarer:

  1. Så har det varit i Sverige sedan min ungdom.En form av enpartistat,men aldrig likt nuvarande, där Högern och Socialisterna gemensamt trummar på.
    Tidigare tvångsanslöts man utan sin vetskap till SAP,(Sveriges Arbetarparti Socialdemokraterna) till er yngre som kanske aldrig sett denna förkortning.
    När detta kom till min vetskap,vandrade jag upp till deras kontor,för att reservera mig mot den tvångsavgift,man tog ut från min lön!!
    Vad som här utspelade sig på 50-talet,har idag förvärrats..-Är du kommunist din djävul,för du är väl inte en borgarbracka-
    I sanning min första kontakt med det politiska systemet i "vårt" land.
    Detta förakt för den enskilda människan och fria tänkandet,har med åren blivit allt mer extremt.På Palmes tid frodades hatet,inte minst från hans talarstol.Detta slog tillbaka vid nästkommande val och Socialisterna förlorade sin majoritet från 10-talet,för första gång.Men på den tiden fanns det trots allt en viss samarbetsvilja bland de övriga icke socialistiska,i motsats till i dag.
    Kanhända att denna förändring i vårt samhällssystem,nu har förvandlats till hat och okvädesord,där dårar av olika slag,inte ryggar för ett attentat likt det i Norge.

    SvaraRadera
  2. Du har historien bakom dig Lars, och den är dyster. Ibland undrar jag vad som skulle kunna få ungdom att inse att människor som levt betydligt längre har upplevt och lärt sig en massa, massa saker som de ännu inte hunnit med.....

    SvaraRadera
  3. Eftersom vi lever i ett demokratiskt land så har ju folk rätt att ignorera eller stänga ute SD, SDU m.m.... Majoriteten bestämer, inga konstigheter, så går det till i en demokrati.

    SvaraRadera
  4. Underbart samhälle du vurmar för.
    - "Jag gillar inte dig och dina åsikter så jag drar och stänger dörrar mitt framför näsan på dig, och försök inte närma mig dig för jag tänker ställa mig i en mobb och kasta skit och glåpord efter dig. Sen staturerar vi exempel och lovar varandra heligt att ingen aldrig, någonsin, någon gång ska ta i dig med tång. Och det har jag rätt till eftersom jag lever i en demokrati!"

    Jeeezzzz, bevare mig väl. Och du har rösträtt?

    SvaraRadera
  5. Anonym:
    Men oftare i diktaturer eller enpartistater...

    SvaraRadera
  6. Anonym vurmar för majotitetens diktatur, är det demokrati?
    I min demokrati ska alla vara med i proportion till hur många dom är.

    Gonatt Lars, det har varit en skräckfylld dag, men vi försöker sova gott!

    SvaraRadera
  7. Carina:
    Tack detsamma,jag håller barrikaderna ännu en tid..

    SvaraRadera
  8. Ja samma samhälle som du vurmar för fast vi har olika åsikter. Och jag sa aldrig att det var bra att ignorera minoriteter. "Nackdelen" med just demokratiska samhällen är ett det oftast leder till majoritetsförtryck, Den stora massan trycker ner mindre grupper.

    SvaraRadera
  9. Samma samhälle som jag vurmar för?
    Du skrev: "Eftersom vi lever i ett demokratiskt land så har ju folk rätt att ignorera eller stänga ute SD."
    "har rätt"?
    I det samhälle jag vurmar för är man, om inte god mot varandra, så åtminstone anständig. Ingen mobbing, ingen utestängning, ingen beröringsskräck.
    Ett parti i Sveriges riksdag "har rätt" att behandlas anständigt.
    Riksdagsmän ska uppträda vuxet, moget, stort och vara förebilder för medborgarna.
    Eller?

    SvaraRadera