onsdag 27 juli 2011

Det finns rättvisa.


Medan äldre män traditionellt drömmer om lammkött, unga flickor, så visar det sig nu att yngre män är helt galna i äldre kvinnor.
Nästan 70% av medlemmarna på en ny dansk datingsajt, är yngre män som aktivt vill möta en äldre kvinna.
Jamen, då så. Alla nöjda och belåtna.

JP

14 kommentarer:

  1. Varav detta intresse för dejtingsidor,från din sida ??
    Eller har den uppstått p.g.a pressens sneda förmedling av nyheter.
    10 % nyhetsförmedling,resterande sexannonser och lättklädda damer..Men kanske säljer det bättre än reportage om den dystra vardag,vi tvingas leva under i det mångkulturella!

    SvaraRadera
  2. Nu skall du inte vara sån Lars ;-) Om yngre grabbar vill ha MILFar/"Cougars" fine. En tanke som slår mig, vilket är mest socialt acceptabelt idag? Män och yngre tjejer eller grabbar och äldre kvinnor?

    /Plutten

    PS

    Om ni inte vet vad MILF står för, så googla inte det på jobbet bara.

    DS

    SvaraRadera
  3. Glömde en sak. Vet inte hur det ser ut utrikes men är vi inte väldigt åldersnojiga i Sverige? Ser man bra ut, så ser man bra ut, oavsett ålder. Verkar som om många inte fattat det.

    /Plutten

    SvaraRadera
  4. Hear, hear, Plutten. Dock, med erfarenhet av 20 års åldersskillnad åt andra hållet - skillnaden blir inte MINDRE med åren......

    SvaraRadera
  5. Jag är övertygad om att du, Plutten, är strålande snygg. Och jag har alltid varit vacker ;-)

    /Öbon

    SvaraRadera
  6. Plutten:
    Mina rader var inte tänkta som en form av åldersdifference...Ej heller anspelar jag på vår blogginnehavares ålder,mer på det något udda ämnet,som du antyder.
    I utlandet har åldersskillnader mindre betydelse än i Sverige.Detta kan jag själv intyga,eftersom det är människans innersta som gör,om man passar tillsammans eller ej.Skönhet förgår,men hjärtat består..
    Men i ett sådant lyckligt förhållande,är möjligen sorgen desto större,när man en dag står allena kvar,enbart med alla ljusa minnen.

    SvaraRadera
  7. Carina:
    Nu tycks din blogg ha smittats av dejtingsidan..
    Kanske måste jag nu ta mig en tankeställare,om en gammal mossig(inte speciellt skön)som jag, kan fortsätta bland alla unga,virila,vackra,etc

    SvaraRadera
  8. Age before beauty, Lars, kom igen nu!

    SvaraRadera
  9. Carina 15:18 - :D, bra sagt!

    SvaraRadera
  10. Vad jag menade Lars var att det måste finnas lite utrymme för lättare ämnen på bloggen ;-)

    Sedan så är ju dating på nätet, enligt mitt tycke, en ganska fascinerande företeelse på flera olika sätt. Dels att det är populärt och att det uppenbarligen fungerar (annars skulle de inte finnas. Själv skulle jag inte våga göra det, så till viss del så hyser jag en beundran för de som väljer att testa konceptet.

    /Plutten

    SvaraRadera
  11. Men Plutten! Inte våga? Det är synd och skam för alla trånande damer därute i cyberrymden, en läcker metrokille med fint hår och DET, massor med humor, säkert tusen andra dolda talanger, och en jäkel på fiskpinnar.
    Ge det en chans - go-go-go!

    SvaraRadera
  12. Carina, jag skall vara uppriktig när jag säger att jag inte söker sällskap. Det har inte funnits på kartan väldigt länge pga. olika skäl. Dessutom, har jag tämligen konstiga föreställningar beträffande kärlek. Jag kan inte förstå emotionellt hur det är möjligt att 50+ blir passionerat förälskade. Jag säger i n t e att det är fel,tvärtom men jag förstår inte hur det är möjligt bara. Och med bl.a. den inställningen i bakgrunden så är det orealistiskt att tro att jag själv skulle trilla dit sas. Så jag försöker satsa på annat. Typ fiskpinnar ;-)

    /Plutten

    SvaraRadera
  13. Jag fattar, Plutten, damerna får fortsätta att tråna, eller nöja sig med nån mindre metro, och ocharmig typ utan humor, men med skogspromenader kanske.
    Det finns människor på 90 som går completely fjortis av åtrå och passion, så nog är det möjligt.
    Men självklart, är du inte öppen eller tror på detta, så går det ju inte. Däremot tycker jag att var och en ska leva precis så som de själva väljer, bara de är lyckliga med sitt, och det ska du också! Glad att du satsar lite på min blogg!

    SvaraRadera
  14. Är väl inte fel med skogspromenader, så länge man inte går vilse. Det lär ju ha en dämpande effekt på stämningen ;-) Som du skriver i ditt senaste inlägg så verkar kärleken vara ålderslös och bra är väl det. Jag har en god vän, 51 som är ihop med en 68-åring. Nu ser hon ju inte ut och beter sig därefter. Men ändå så är jag väldigt fascinerad "typ hur gör dom?" och funderar mycket kring detta. Han berättade att han aldrig upplevt en starkare passion och det kan ju kännas trösterikt för de som söker sällskap.

    Å andra sidan så ju inte heller självvald ensamhet fel det med. Och det fascinerar mig också att det tycks finnas så många som är rädda för det. Visst, det är inte kul att vara utan partner om man i övrigt har inga/få vänner, är sjuk/gammal och allmänt resurssvag men bortsett från det, vad är det med ensamheten som skrämmer folk så? Likadant med tystnad. Är den och ensamheten ångestskapande för att personen ifråga har färre distraktionsmoment som gör att de måste "möta sig själva"?

    Tack själv för bloggen. Bli inte alltför mallig nu men jag skriver väldigt lite på nätet så drygt 90% av mina tankar hamnar här.

    /Plutten

    SvaraRadera