tisdag 12 juli 2011

Brutalt vardsgsliv chockar igen i nybyggarlandet..


Några killar lirar boll en sommarkväll.
En 29-årig mördare anfaller helt oprovocerat och brutalt med en dödande knivattack.
Offret, 18år, som först panikartat försökte fly, sägs vara en lugn och konflikträdd kille utan någon som helst inblandning i kriminalitet.Tidningen Realisten skriver:Flera vittnen kände igen gärningsmannen som Batotgon Sorogdog och kunde snabbt peka ut för polisen var han bodde. Batotgon Sorogdog kunde gripas i sin lägenhet under kvällen.

-Det här ska inte behöva hända. Säger polisen.
Och ömkar den drabbade familjen.
Som hon och hennes kollegor är satta att skydda.

JAG VILL INTE HÖRA HENNES MEDLIDANDE,
JAG VILL ATT POLISEN SKA AGERA.
INNAN.
DET ÄR FÖR SENT.
Polisen måste inse att vi i Sverige inte lever på 60talet längre.
Och inte en enda politiker vill kännas vid eller stå för det samhälle dom skapat.

Gå hem, varje svensk polischef och skriv en miljon gånger: Polisens plikt är att skydda medborgarna från brottslighet. Polisens plikt är att skydda medborgarna från brottslighet. Polisens plikt är att skydda medborgarna från brottslighet. Polisens plikt är att skydda medborgarna från brottslighet.
Och gör sen rätt.

Expressen metro SVT
SvD

6 kommentarer:

  1. "JAG VILL ATT POLISEN SKA AGERA.
    INNAN.
    DET ÄR FÖR SENT."

    Jag förstår reaktionen, men ingen av de inblandade var ju kända av polisen sedan tidigare. Hur ska man kunna förutse dylikt?

    "Polisen måste inse att vi i Sverige inte lever på 60talet längre. Det har hänt nåt." Japp, nämligen ökad internationell och organiserad brottslighet och parallellt med det massinvandring. SvD rapporterar nästan varje dag om nåt nytt våldsdåd i Göteborg, Malmö eller nån förort till Stockholm. Fint land det är på väg att bli.

    SvaraRadera
  2. Jag talar allmänt. Politiker och rättsväsendet måste revidera hela uppfattningen och verksamheten mot det nya människofientliga samhälle som politikerna skapat.
    Ansvar, förstärkningar och omfördelning av polisresurserna krävs nu meddetsamma.

    SvaraRadera
  3. Ingen av de inblandade var etnisk svensk.
    Hade offret varit svensk och gärningsmannen en "nybyggare",då hade det inte blivit en så stor nyhet som det blev,och då särskilt i tv4.

    SvaraRadera
  4. Jepps, anonym, då hade vi haft de blindas skara, Måddan och Reinfeldt gråta ut mot HATBROTTET.

    SvaraRadera
  5. Kanske kan man nu bland mångkulturens förespråkare notera och utläsa,att en mongol och araber inte bör leva i samma bur/område.Någon klok människa sade en gång "De problem du inte har,skall du inte skaffa dig" Detta citat skulle de styrande,som importerar jordens olika folkslag, ha kännt till .. Dagligen upplever vi nu resultatet och utfallet över hela Sverige.Utan att känna till BRÅ`s siffror vågar jag påstå,att kriminaliteten ALDRIG varit så stor inom landets gränser,och att den hela tiden accelererar !Vad betr. rättsväsendet har det sen länge slutat att fungera,enbart på pappret finns ordet kvar.Måhända på dikret från de styrande, eftersom fängelserna är sprängfyllda och inte kan rymma alla nya brottslingar ur mångkulturen.

    SvaraRadera
  6. Mona muslim rullar förmodligen runt sig själv nu!
    åååååååh se vad vi har skapat

    SvaraRadera