lördag 9 juli 2011

Alliansenshar skapat de laglösas drömsamhälle, Landskrona.


Samtliga fyra nybyggare-kosovo-albaner som vållade en svensk pensionär, på hundpromend i Landskrona, döden, är mellan 18 och 19 år.
De är mycket kända av polisen i nordvästra Skåne. Bland annat är de dömda för bankrån, sexualbrott och grov misshandel. Ingen av de fyra har något giltigt körkort. Två av dem har inte tagit något och två har fått sina körkort indragna.
Minst en av tonåringarna har dömts för drograttfylleri tidigare.
Vem körde, undrar polisen. Mitt svar:
- SKIT I DET.
Döm alla givetvis.
Så skulle man ha gjort på en fritidsbåt där ägaren är ansvarig, och så gör man mot den värd för ett party som ser en berusad köra iväg i motorfordon.

Inte underligt att Olofsson stod i Almedalen och grät krokodiltårar. Historiens dom mot Maud Olofsson och Alliansen kommer att bli hård.

Jag kräver att staten skyddsutflyttar den etiska minoriteten svenskar bort från Landskrona, så att de får åldras med värdighet i frid och lugn och ro.

HD

1 kommentar:

  1. Instämmer i dina krav Carina,att en "aussiedlung" av pursvenskar måste ske från denna förlorade stad.Lokaltidningarna bemödar sig mer för införande av en hastighetsbegränsning,än själva orsaken till mördandet av en oskyldig äldre person !!
    Dessutom försöker man med alla medel,hålla hela historien så lågt som möjligt.I stället koncentrerar man sig på nästa veckas "festival".Alltså samma mönster som i gamla Rom,skådespel åt folket...Tala om förakt mot alla de oskyldiga,som idag tvingas leva i detta landets centra för kriminalitet.

    SvaraRadera