onsdag 15 juni 2011

Tuppfäktning dagens begivenhet.


"Reinfeldt rasar - Juholt lyfter."
Jag är rädd att rubriken säger mer om statsminister Reinfeldt än om oppositionsledare Juholt. Statsministern verkar ha suttit fast i hissen på Sagerska sen valet.

Nästa gång ser dessvärre ut att bli ett val mellan sämre och sämst.


Aftonbladet expressen svd DN

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-15 10:48

    Lyssnade precis på Gustav Fridolin, han imponerade. Det positiva intryck han gav på mig i måndags, när jag som medlem var bjuden till en invigning av en solcellsanläggning här i Västerås och hann språka med honom, förstärktes.

    SvaraRadera
  2. Thorsten:
    Är imponerad av din sommarförälskelse med MP....
    Bara att önska er ett långt och varaktigt förhållande.Kan du nu påverka i rätt riktning,inte bara inom energiområdet,är jag den förste att gratulera.Utan att ange vilket område jag tänker på,vore detta början till behandlingen av ett sjukt land.Men det innebär ju att ert samarbete med Reinfeldt måste upphöra.Hur som haver Thorsten,alltid kul att se dina kloka kommentarer.(som jag ibland saknar)

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-15 11:57

    Hej Lars, ja ibland låter jag bli att kommentera, jag måste lägga band på mig att inte bli för bloggberoende! Och tack för Din uppmuntran.
    Att vara tredje största parti ger ju MP under den här mandatperioden en guldsits i alla partiledardebatter, det är MPs tur direkt efter att elefanterna har dansat och innan publiken tröttnar. Och jag skulle gissa att det blir en kamp om kniven om denna åtråvärda tredje plats mellan MP och SD i nästa val!

    SvaraRadera