söndag 26 juni 2011

Tillåten etnisk diskriminering.


Judar, israeler, och passagerare som medför ickemuslimsk trosbekännelse, kommer inte att tillåtas ombord på code-share flights från USA till Saudarabien, från och med 2012 när Delta Airlines nya partneravtal med Saudi Arabian Airlines inleds.

Att nekas ombordstigning på grund av sin tro ÄR diskriminering.

Det är skillnad på folk och folk. Muslimer har laglig rätt att diskriminera alla ickemuslimer, men skriker som stuckna grisar när andra gör samma sak mot dem.

3 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-27 10:36

    och passagerare som medför ickemuslimsk trosbekännelse - öh, hur kan man medföra en ickemuslimsk trosbekännelse. Genom att ha den niceanska trosbekännelsen i kavajfickan? Är det någon som kollar?
    I snurrigaste laget, dessutom lär ju många av de amerikanske affärsmän som åker till Saudi-Aabien vara konservativa, för att inte säga fundamentalistiska, kristna!

    SvaraRadera
  2. Thorsten.
    Kanske du har rätt när det gäller amerikanska affärsmän.Men det tokiga är ju att allt fler flygförbindelser,sätter gränser för vilka som tillåtes flyga med.Tack och lov var det inte så på min tid,då hade jag måst söka nytt arbete.Men nog känndes det ibland i magen,när man såg de maskeradutklädda som satt i kabinen.Speciellt efter tiden som man börjat att kapa flygplan (PLO),för att sedan spränga dem i luften i en öken.Men även Lockerbieattentatet(Ghaddafis verk),förändrade på sin tid alla tidigare säkerhetsförskrifter.I bland kunde det ta timmar,att komma genom minst två säkerhetsspärrar.Kanske är det just detta som gör Saudiaraberna misstänksamma.Som man känner sig själv känner man andra !!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-27 12:46

    Nja, statistiskt är risken att bli offer för ett terrordåd/en flygkapning ej större än att bli träffad av blixten. Jag är mera orolig för hela den här säkerhetsfaderullan och risken för missförstånd, det hela ger mig så stora obehagskänslor att jag minimerar mitt flygande i tjänsten och helt avstår privat.

    SvaraRadera