lördag 25 juni 2011

Problem med att bo tillsammans med andra etniciteter????


Migrationsverkets boende i Boden JO-anmäls för att asylsökande av olika kön och etnicitet trängs ihop i samma rum, som tidigare använts av värnpliktiga.
Jag förstår inte.
Om ett gäng värnpliktiga kunnat bo tillsammans där, varför kan inte asylsökande göra det?
Jag förstår inte.
Kan nån förklara hur dom annars ska kunna bo i samma land?

NSD

6 kommentarer:

  1. Ja hur i alla sina dar skall det gå, alla under samma tak. Säkert dömt att misslyckas. Har vi sett det redan eller?

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Alla dessa olika får väl kontakta Jan Helin,så han kan lära dem att gilla andra olika.

    SvaraRadera
  3. Saken är väl också att kvinnor och män förutsätts kunna dela rum. Skulle ni vilja det?

    SvaraRadera
  4. Om jag slapp krig, bomber och förföljelse skulle jag självklart kunna dela rum med i princip vad som helst bara det är fredligt.

    SvaraRadera
  5. Precis så Carina, hade jag fått tak över huvudet och sluppit krig och bomber. Då hade jag kunnat delat rum med en karl ;) Nöden har ingen lag. Jag hade varit tacksam.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  6. Besvikelsen måste vara stor,när man betänker vad smugglarna lovat dessa "barn"(och vad de betalt för),därefter vaknar upp i Boden.Ungefär som en inbokning på Astoria i NY,och sen hamnar man på ett pensionat i Bronx....Hur hade ni själva reagerat,om ni i er Resebyrå bokat in sydspanien med sol,men i slutändan hamnat i Thule...Bedrägeri som jag ser det,och en fribiljett tillbaka hem,är det minsta vad de kan begära ! Förresten har någon tänkt på vad hela deras släkt och vänskapskrets,nu tänker om Sverige.Alla dessa som hade för avsikt att komma efter som anhöriga,inte kan de väl alla bo i en utsorterad kasern,likt boskap !!Nej med sådan dålig PR,kan Reinfeldt och de andra i 7-klövern,aldrig anskaffa nog med "arbetskraftsinvandrare"

    SvaraRadera