måndag 6 juni 2011

I UNT frodas vänstervåldsrasisterna fritt.


På nyheterna igår såg jag ett demokratiskt partis ungdomsförbund gå ut i gula t-shirts, i en stillsam och laglig demonstration mot våld och förtryck.
I vårt land måste denna demokratiska rättighet skyddas av poliser.
Jo ni hörde rätt.
Det finns i vårt land människor som vill förhindra demokrati med våld, ägg och vapen, t.ex. Jeanette Escanilla, Irene Molina, Emma Wallrup, Anja Karinsdotter, Josefine Pettersso och Amil Sarsour.
Genom extrempolitiska floskler och utan några som helst belägg, i UNT, försöker dom få svenska folket att tro på falska dikter och påhittade amsagor.

Tar chefredaktören på Uppsala nya tidning ansvar för dessa maskerade extremers och våldshuliganers anklagelser mot ett politiskt parti som gruppen pekar ut som rasistisk och förespråkare för våld?


UNT

9 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-06 17:25

    Chefredaktören ska inte ha synpunkter i innehållet i ett debattinlägg som de debatterande skriver under med sina namn så länge inte innehållet bryter mot lagen. Så står det i Tryckfrihetsgrundlagen. Så skjut inte på budbäraren utan ta debatten med författarna. Det är själva meningen med en fri press!

    SvaraRadera
  2. Bryter inte detta mot lagen, falsk tillvitelse, är det inte chefredaktörns ansvar?????

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-06-06 20:39

    Nja, det är nog att ta i. Vill man bli av med allt man tycker sig inte är sant i debattartiklar, då blir det inte mycket kvar till debatt. Att ljuga i sig är inte straffbart och när det inte gäller naturvetenskap är dessutom sanning understundom svårdefinierat. Jag vidhåller: skjut på debattören, inte på debattplatsen!

    SvaraRadera
  4. Carina:
    Thorsten menar,att om inte chefredaktören blundar,kan blaskan ej hellre på ett trovärdigt sätt indoktrinera sina läsare...M.a.o ändamålen helgar medlen...

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-06-06 21:42

    Lars, det menar jag inte alls. Men för en chefredaktör gäller hellre fria än fälla, speciellt för en tidning som kallar sig liberal, som UNT!

    SvaraRadera
  6. Thorsten:
    I så fall kan de avskaffa straffskalan,eller känner du till något fall,där man dömt deras sagoberättande murvlar ??? Om man sen kallar sig "liberal" eller har "norska ägare",innebär det lika stor skada för landet.Att sprida svenskfientlighet,borde i rimlighetens namn ge lika höga böter som DO utdömer i motsatta fall.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-06-07 07:40

    Den rimligaste åtgärden vore väl om chefredaktören gav SDU möjligheten till ett genmäle, det kanske redan har hänt?

    SvaraRadera
  8. Thorsten:
    Nu blir jag besviken på dig...Vet att du har över 140 i IQ,alltså förstår du också,att en sådan vinkling,inte kan förbättras genom ett genmäle några dagar senare...En stor skada är redan skedd,och blaskan har visat sin politiska färg,när man från början tar parti för våldsextrema vänstergrupper...Samtidigt som man trampar på vår demonstrationsrätt !!! Om sen "liberal" eller ej,en mycket dålig journalistik i mina ögon.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-06-07 17:58

    Nej,men bevisläget för att ett brott har begåtts är skralt, ord kommer att stå mot ord och man fingrar inte gärna på tryckfriheten i onödan. Då är ett genmäle det bästa medlet som står till buds!

    SvaraRadera