måndag 6 juni 2011

Aftonbladet firar idag



utrotningen av svenskar i Sverige, med svenska flaggan på en moské.

Så smaklöst, provocerande och omdömeslöst kan det bara bli när självgoda journalister skriver för att dunka varandra i ryggen.

Aftonbladet

7 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-06-06 11:07

    Men varför kan inte muslimer vara goda svenskar och visa det med svenska flaggan?

    SvaraRadera
  2. Nu är det ju inte muslimerna som visat detta med svenska flaggan, skulle inte tro någon är intresserad.
    Det är Aftonbladet som skapat bilden som provokation, mot svenskar på nationaldagen.
    Det säger mycket om Aftonbladet.

    SvaraRadera
  3. Carina:
    Du har helt rätt,detta är ämnat som en ren provokation,som samtidigt visar den ständigt ökande svenskfientligheten !!!Men från ett sådant vänsterorgan,kan man inte förvänta sig annat,möjligen att deras slagtrupper angriper fanbärare på nationaldagen,liksom man angriper SD...

    SvaraRadera
  4. Har idag läst den utmärkta rapporten från Timbro om "Integration eller assimilation" av Andreas Johansson Heinö. Så typiskt Aftonbladet att fortfarande tolka till vänster/ politiskt korrekt. Jag mår illa. Assimilation är en utmärkt idé.Glad nationaldag till oss alla! / Lena Linden

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2011-06-07 10:02

    I vårt glädjefyllda nationaldagsfirande igår deltog flera invandrare. Vid flaggan med Trollesund och Ludgo kyrka som bakgrund. Det kändes helt naturligt och jag kände mig inte det minsta UTROTNINGSHOTAD. Inte heller på Vallarna nedanför Nyköpings slott (gästabudet)där många invandrare deltog. Förmodligen deltog också människor med SD-sympatier. Huruvida AB fejkat bilden eller inte vet väl ingen av oss med säkerhet. Hade någon hängt ut en flagga från kyrktornet hade jag reagerat. Pga att det varit ett estetiskt klavertramp. Varför måste allt benämnas för annat än vad det är? AB är vänster. Svd höger. Min lokaltidning c. So what? Utan mångfald stelnar debatten och vi med den.

    SvaraRadera
  6. Bilden är ett montage - det står på den.

    Och jag njöt precis som du, Ulf, av sändningen på TV, med Kattis och Timell, kungafamiljen, Skansen och artisterna, inte minst den nye skönsångaren i Jussis spår. Och vet du varför jag gladde mig så oerhört? För att firandet fick vara precis så som vi är vana vid den. Inga ängsligt räddhågsna eftergifter till andra kulturer, vi svenskar fick faktiskt lov av medierna och makthavarna att för en dags skull inte känna oss som nåt katten har släpat in. Och det gjorde mig euforisk, näst intill salig.

    SvaraRadera
  7. Även jag gjorde i går en avvikelse från mina normala vanor.Tittade på en kanal som hette "Tv 4",vilken förmedlade Skansens och nationens firande av 6 juni.
    Instämmer i Carinas festlov,med två undantag...
    Kungens tal var för mig,en aning osvenskt och jag var tydligen inte den ende som reagerade.Expressen var snabb att återge talet ordagrant!!!! Tydligen eftersom det passade in i deras hatkampanj,mot Svergie/svenskheten som helhet !!!
    Den andra plumpen var när kameran hade smaklösheten,att centrera in Reinfeldt,mitt i festlighten..Ungefär som en regnskur mitt under sommarens saftkalas !!!
    F.ö fanns det fler än jag,som han se en glimt,av den bild man snabbt som attan,censurerades bort ???Juholt och Åkesson satt sida vid sida,den sistnämnde i en "svensk töntdräkt"
    Kanske därför AB i dag ligger ovanligt lågt i sin aktion "vi tycker olika" !!!!

    SvaraRadera