måndag 23 maj 2011

Sverige - världens frivilliga avstjälpningsplats.


Per Gudmundson: "För två veckor sedan kom utredningen Velferd og migrasjon – Den norske modellens framtid. Där konstateras att invandrare från Afrika och Asien har så låg delaktighet i arbetsmarknaden att det ger en allvarlig ekonomisk belastning. Halva vinsten med pensionsreformen – 30 miljarder norska kronor – kanske äts upp.

Nä Jens Stoltenberg gladde sig över att antalet ogrundade asylansökningar hade minskats utropade han: ”På detta sparar staten 2,5 miljarder kronor”.
”Nu är det Sverige som tar notan. När Norge blir mindre attraktivt för asylsökare drar fler till Sverige”

Var är alliansens vassaste pekpinnar nu då?
Det är en gåta, hur svenska alliansenssjälvgodhetsmästare, som föraktfullt kastat sig över Finland och främst Danmark, nu går omkring på äggskal.

Rör inte Per Gudmundson, ne touche pas vår Per!
Jag hänger upp alla mina politiskt goda förväntningar för Sverige på denne gudabenådade stilist.

SvD

9 kommentarer:

  1. Precis så Carina!
    Ils sont des fraudeurs !

    Är svenskar extremt naiva och lättlurade?
    Inga rubriker från verklighetsfrämmande makthavare? Det är skandal hur invandringsfrågorna bagatelliseras av journalister och politiker i Sverige.
    Att biståndspengar felaktigt slösas bort på identitetslösa asylsökande är tydligen helt OK.
    Men när avvisning sker (i enlighet med våra asyllagar) blir det krigsrubriker, då är det ”fruktansvärt”
    Det hjälper inte att myndigheter och journalister ideligen upprepar sitt mantra, vi vet att de ljuger!
    (så de till sist tror sig själva.)
    Ju mer man försöker vilseleda oss desto argare blir vi!

    ………………………………………………………….

    Om ”Ensamkommande flykting barn” och ”apatiska barn” - ”Det finns inga belägg för att föräldrarna gör barnen sjuka sägs det från migrationsverket.”
    En enkel lösning här är krav på sjukhusvistelse för dessa stackars barn(!) - och att man inte låter föräldrarna ostört ”vaka” över barnen i enrum.
    Vad beträffar de ensamkommande identitetslösa (?) ”flykting barnen” där det tydligen helt uppenbart att många är vuxna män.
    Borde man inte i rimlighetens namn kontrollera de som med all tydlighet kommer hit med falska uppgifter??

    Till sist:
    När Norge firar ”syttende maj" är det bara glada miner.
    När svenskar viftar med flaggan är de rasister!

    Hälsningar från Arga tanten

    SvaraRadera
  2. PK-dagen NO1 soon coming up!

    SvaraRadera
  3. Enda facebookvännen som är journalist till yrket....wonder why!
    Tror banne mig det börjar likna något...små,små steg åt rätt håll.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. En eloge till "Arga tanten" och när beröm regnar över dig,stänker det på Carina och hennes blogg.Med denna alltmer pressande sitution,kan väl inte riksdagens 329 lögnhalsar hålla ut till 2014....Sverige är unikt,allt enl. deras styrande, eftersom man ensamt i världen, ser invandringen som en plusfaktor !!!Alla andra invandrarländer redovisar enorma kostnader för utbytandet av sitt folk.I dag redogjorde Kanada,att deras senaste årskostnad låg på 23 miljarder can-dollar.Detta nordamerikanska land står oftast som förebild bland svenska asylkramare..Hur skall dessa invasionskostnader nu sväljas och förklaras av "de våra" Men som vanligt föredrar man väl att tiga och hoppas att all fakta skall falla i glömska ???

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-05-24 18:03

    riksdagens 329 lögnhalsar - bara för att man inte är SD-ledamot är man inte nödvändigtvis en lögnhals. Om man ska samarbeta (det finns ju så många andra frågor än invandringsfrågan) då är den här typen av tillmälen kontraproduktiv.
    Nu blir det stugan, på återbloggande i morgon kväll...

    SvaraRadera
  6. Thorsten:
    Förlåt,men så länge man från dessa 329 förnekar och vägrar avslöja de enorma kostnader som massinvandringen kostar...så länge får man leva med detta tillmäle från mig.Vad beträffar övriga frågor har dessa en fad smak,ljuger man i ena fallet,ljuger och för man folk bakom ljus i andra....För inte Thorsten tror väl du som en bildad man,att Sverige ensamt på jorden,skulle tjäna storkova på asylanter och lyckosökare ????
    Nej,verkligheten är att vi gör oss till ett allt större åtlöje,inte enbart bland våra närmsta naboländer..

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-05-25 17:45

    Lars, på andra ställen i denna blogg beklagar Du med rätt den vuxenmobbing SDs representanter utsätts för. Men om SD själv använda "lögnhalsar" som argument är det ju svårare att hoppas på en utsträckt hand!

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2011-05-26 08:16

    Oberoende vad man tycker om invandring leder ordet "avstjälpningsplats" fel. En levande människa får aldrig devalveras till att bli en sopa som blir avstjälpt! Hitler skickade judar till verkliga "avstjälpningsplatser", inklusive "sopförbränning".

    SvaraRadera