onsdag 25 maj 2011

Sverige, Sverige, apartheidland.


Almedalsveckan drar igång på Gotland den 3-10 juli, arrangörs-gruppen för Almedalsveckan och partierna i kommunfullmäktige på Gotland har beslutat att SD ska få en dag eftersom partiet kommit in i riksdagen.
Dvs om de nu får nånstans att bo.
Ty om alla hotell beter sig som Visby Fängelse Vandrarhem, och nekar SD som gäster precis som i Sydafrika en gång i tiden, då blir det svårt.

Vi väntar nu bara på att hela Sverige inför speciella bussar, parkbänkar, affärer, hotell, skolor, arbetsplatser etc. för SD och deras anhängare.
Alla märkta med Reinfeldt-logon," vi måste bryta utanförskapet"

OBS Bo aldrig, aldrig nånsin på detta rasistiska vandrahem i Visby som gör skillnad på människor och människor, visa att vi ALDRIG kan stödja apartheid-system var det än befinner sig i världen. Vägra bo på skammens boning, Visby Fängelse!

PI

11 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-25 20:55

    Nu blir det knepigt, veckan blir veckan + en dag, med sju partier gick det jämnt upp. Blir nyfiken hur man löser det!

    SvaraRadera
  2. Har svårt och tro hotellen i Visby skulle neka specifikt Sverigedemokrater att bo där.Dock hörde jag för några år sedan i Tv4 att det iprincip krävs bokning 2år innan aktuell almedalsvecka för och vara säker på att få rum. /Petter

    SvaraRadera
  3. helt okej att neka rasiser boende enlig mig. å vi behöver inte införa speciellla bussar å sånt till dom, ge dom en egen liten ö dom kan kalla för sitt "land" så vi andra slipper se dom.
    å varför gå till attack mot just visby fängelse vandrarhem? finns cirka 700 andra anlägningar som senaste åren nekat SD tillträde, varför öppna munnen först nu?

    SvaraRadera
  4. Petter, javisst är det svårt att tro! Men kvinnan fick sedvanlig bekräftelse på sin bokning, där hon ”var välkommen”, tills Fängelset fick veta den politiska tillhörigheten.

    Anonym, du har egentligen alldeles för rasistiska uttalanden för att få tillgång till min blogg.
    Byt ut dina egna ord "helt okej att neka t.ex muslimer, ge dom en egen liten ö dom kan kalla för sitt land så vi slipper se dom."

    Men den får stå kvar som ett exempel på den äckligt svinaktiga dubbelmoral ni SD-hatare står för.

    SvaraRadera
  5. Om nu denna SD-kvinna(som privat person) först nu skulle försöka få tag i boende för almedalsveckan så blir det nog svårt,ska man ha tag i turistboende i Visby sommartid måste man vara ute i god tid.Men som sagt jag känner inte till det aktuella fallet närmare.Men Carina,även om din kommentar ang SD-hatare var riktat till anonym,så undrar jag om du verkligen anser att alla som inte röstar på SD är svinaktiga,dubbelmoralistiska SD-hatare,jag tror inte det,och inte heller att du tycker det./Petter

    SvaraRadera
  6. Läs igen, Petter, kvinnan fick bekräftelse, så det fanns uppenbarligen rum.

    Nu tror jag att du väljer att missförstå mig, meningen är otvetydig; kommentaren får stå kvar som ett exempel på den äckligt svinaktiga dubbelmoral SD-H-A-T-A-R-E står för.
    Känner du dig träffad som SD-hatare, Petter?
    FYI:
    SD-hatare är inte = alla som inte röstar på SD.

    SvaraRadera
  7. Petter/Thorsten:
    Tror inte att vi behöver oroa oss över sängplatser under Gotlandsveckan...SD har så måååånga medlemmar på ö`n,så det lär finnas bäddar för alla.Betr.Thorsten huvudbry om veckans sju dagar...Ett förslag vore att SD övertog en heldag(eller mer),eftersom man nekats deltaga tidigare..När det gäller 7-klövern,kan ju dessa buntas ihop och redogöra över sitt "program" dagligen,liksom de mässar ensidigt resterande del av året.."På Östkanten intet nytt"

    SvaraRadera
  8. Carina:
    Jaga inte upp ditt blodtryck...Din blogg hemsökes ju sällan av dessa vänsterextrema,som "Anonym" ovan..Låt det hela som vattnet på en gås,rinna av.Dessa personer är s.k. 150 % röda och redan förlorade för sin generation.Att de sedan använder ord som HATA,DÖDA,RASISM,o.s.v i sina ramsor,visar bara på att man inte förstår innebörden av orden...och kanske på en för tidigt avbruten skolgång.

    SvaraRadera
  9. Nej Carina jag väljer inte att missförstå dig.Jag respekterar olika åsikter och undviker att kalla folk, vars åsikt jag inte delar,för en massa saker.Vad beträffar hon som uppgav att hon blev nekad hotell enbart pga sin partitillhörighet så om det verkligen är så är det självklart allvarligt.Enligt vad jag läste i PI så beställde hon rum i egenskap av privatperson,hur kunde då hotellet veta att hon var SD-are./Petter

    SvaraRadera
  10. Om du är intresserad av detaljerna Petter, så vänd dig till PI och försök få tag i kvinnan.
    Jag har ingen anledning att betvivla hennes ord.

    SvaraRadera
  11. Jag kan varken bekräfta eller förneka hennes ord,jag trodde framgick av mina tidigare inlägg.Hursomhelst som jag tidigare berättat så åker jag långt norrut på semestern,både tror och hoppas att hotellen/vandrarhemmen i torne dalen inte kontrollerar min politiska hemvist.../Petter

    SvaraRadera