lördag 14 maj 2011

Skandalminister Ullenhag hetsar barbariskt mot folkgrupp.


SvD har idag en upprop av Ullenhag och företrädare för mestadels muslimsparanoiker, mot judehat och islamofobi.

"Det finns ett hot mot det öppna samhället", och "hotet" det är vi svenskar.
Det står helt utan all tvivel, när man läst den vidrigt fördomsfulla artikeln.
Vi svenskar har buntats ihop som islamofober och judehatare.
Vi svenskar står också för "en utbredd vardagsrasism".

-"Det finns även en betydande andel ungdomar som har starkt negativa attityder mot romer."
Meningen kan mycket enkelt bytas ut mot:
"Det finns även en betydande andel ungdomar som har starkt negativa attityder mot svenskar, inte minst unga flickor och kvinnor"
Fast då är det ju ingen i denna toleranta grupp som lyfter på ett ögonbryn.

- "Accepterar vi att muslimer och judar beskrivs som problem blir förstås konsekvensen att en del människor går från ord till handling." skriver toleranta gruppen vidare och syftar på SD.
Det är en ynkedom av Ullenhag att försöka peka ut SD´s kritik av landets problematiska totalhaveri av massinvandringen som rasistisk.
Det är givetvis också hiskelig dubbelmoral att i ett upprop varna för att judar och muslimer beskrivs som problem, när själva uppropet går ut på att beskriva svenskarna som just problemet.


-"Regeringens avsikt är att förstärka arbetet mot all främlingsfientlighet och intolerans."
....utom intoleransen och fientligheten mot ursprungsbefolkningen. Den är det OK att vara fientlig och intolerant mot.


-"Vi tänker stå enade mot intoleransen i kampen mot hat och fördomar."
Och så spyr Ullenhag-gruppen ur sig sitt eget hat och fördomar mot svenskar i allmänhet och SD i synnerhet.

Om det inte vore så att Ullenhag håller på att gräva sin egen grav, så skulle det vända sig i magen på mig.

Tack för kaffet.

SvD
Min upplevelse av rasism och hatmobb.

11 kommentarer:

  1. Lustigt att DC-matchen i Malmö mot Israel nämns som exempel....de flesta hatiska stenkastarna i mobben bestod av hitflyttade palestiner och andra judehatande mellanösternfolk.
    SD är idag det mest Isaraelvänliga riksdagspartiet och detta har de bla. fått en hel del kritik från yttersta högern för.

    Ett härligt sällskap har iallafall Ullenhag skramlat ihop....Herr Becirov som står bakom den Libyen/Khadaffi-finansierade moskeen i Malmö.
    Skattebrott verkar vara hans specialitet...
    Fru Benaouda vars dotter och svärson blivit gripna flera ggr i krigszoner(somalia,afanistan) med tvivelaktiga resekamrater. Dessutom sitter väl svärsonen fortfarande häktad i Danmark för anstiftan till terroristbrott, oder? Inte konstigt att Danmark återinför gränskontroll mot vårt snart förlorade land.
    Det bästa är ändå att Ullenhag kommer att gå rejält på pumpen om tre dagar då Jimmie Åkesson kommer att köra över honom verbalt ännu en gång.
    Hoppas bara att det blir en rejäl ögonöppnare för den del av det svenska folket som tyvärr fortfarande sover.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  2. Hej Carina!
    Bra skrivet! Håller med dig till 100 %
    Alliansen trycker nu ner talibanmössan så långt ner över huvudet att de blir både blinda och döva.
    Vi svenskar har ALDRIG önskat oss ett mångkulturellt samhälle och vi har för länge sedan tröttnat på att vara underdåniga och undfallande
    När människors tankar och åsikter kallas för ”negativa attityder” har man väl ändå gått för lång!
    Nu ska man LÄRA oss tycka om alla vilt främmande människor som oberättigat ges tillgång till, och utarmar vårt sociala skyddsnät
    Erik Ullenhag har FEL. De flesta människor i Sverige har INTE toleranta attityder till massinvandring.

    SvaraRadera
  3. Och tack för den underbara bilden av enhörningen! ;-)

    SvaraRadera
  4. Läste ett osmakligt inlägg på följande plats:
    http://tokmoderaten.blogspot.com/2011/05/sverige-demokratin-och-en-stenad.html
    Varför blir samhället allt hårdare?
    Ibland undrar man varför en del bloggar öht.

    /hellBoy

    SvaraRadera
  5. Instämmer, läs inte ultramoderaten verbala stolpskott.
    Han är inte värd det.

    SvaraRadera
  6. Gode Gud! Hur kan en svensk minister skriva under ett inlägg tillsammans med Helena Benaouda? Var går gränsen för svensk tolerans mot muslimer?
    I dagens Sydsvenska Dagbladet beskriver en lång artikel den utmärkta insatsen av SÄPO, att förhindra ett blodbad på Jyllandspostens journalister. Planen var att döda så många journalister som möjligt, skära halsen av dem och kasta ut huvudena genom fönstren. Denna hämndaktion för kränkningen av Muhammed hade planerats av tre "svenska" muslimer. En av dem är Benaoudas svärson Munir Awad, som nu sitter häktad i väntan på rättegång. Om Benaouda vill "minska hatet" borde hon kanske i första hand ha diskuterat saken med "svärmorsdrömmen". Hon har i debattforum i tidningar och TV underblåst synen på muslimer som offer vars våldshandlingar är förståeliga och legitima. Att makthavare i vårt land lierar sig med en fundamentalistisk islamist, tyder på att vi befinner oss på en mycket lutande plan. Är det naivitet, god tro eller rädsla? det är väl ingen som vill få halsen avskuren av en muslim?

    SvaraRadera
  7. Vore denna Ullenhag ensam med umgänge och sina ståndpunkter,vore ingen större skada skedd.Men det allvarliga är,att han har enbart i Riksdagen 328 likasinnade Quislingar...Så visst är det som "Anonym" skriver,hela vår exsistens lutar neråt....

    SvaraRadera
  8. Det riktigt skrämmande är att Ullenhag är minister. Och att Sverigedemokraterna nämns vid namn.

    Att en regering använder statens pengar och institutioner för att motarbeta en politisk motståndare är något som inte hör hemma i en demokrati. Det finns helt andra namn för länder som sysslar med sånt.

    Jag förväntar mig Ullenhags avgång efter detta. Om den inte kommer har demokratin i Sverige nått skymningsläge.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-05-15 18:34

    För den inte i alla turer insatta, Hellboy: Vilket evenemang syftar Du på här:
    "Det bästa är ändå att Ullenhag kommer att gå rejält på pumpen om tre dagar då Jimmie Åkesson kommer att köra över honom verbalt ännu en gång."
    Vill minnas att det två möttes i vintras i agenda och förde en överraskande bra dialog.

    SvaraRadera
  10. Ulf Hjertén2011-05-16 10:56

    Om någon vill begå politiskt självmord ska han eller hon kandidera till posten som integrationsminister. Det är antagligen en helt omöjlig uppgift. Risken att bli stående som åsnan mellan två hötappar och svälta ihjäl är uppenbar. På ena sidan de idéella förespråkarna för ett mångkulturellt samhälle där idéernas lyskraft ofta bländar så att man inte varseblir vardagsverkligheter och på andra sidan stark misstänksamhet mot allt som synes främmande och avvikande från det invanda. Eftersom båda sidorna sällan lyssnar på varandra blir åsnan stående liksom förlamad utan vare sig driv eller bärkraft till vilket hon är kallad. Tänk om båda sidorna och åsnan kunde lära sig att samarbete ger åtskillig profit till samliga parter. Själv känner jag bara trött resignation och frestas av det dummaste jag innerst inne vet : "sköt dig själv och skit i andra". Det är tur att man inte lurats till att bli integrationsminister.

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-05-16 13:09

    Ulf träffar mitt i prick. Integrationsdebatten är ett av flera exempel (Israel/Palestina är ett annat sådant), där båda "läger" tänker i stuprör, oförmögna att kommunicera. Det mest försåtliga och öderdigra debattknepet är att avhumanisera motsidan genom att frånkänna den hedervärda motiv. Och problemet är att just de som engagerar sig mest i en fråga lättast faller för frestelsen att grotta ner sig på detta sätt. Har man sitt huvussakliga samhällsengagemang åt annat håll (som jag med hållbara energi- och transportsystem) är det enklare att hålla en viss distans. Så mitt råd till de hårt i integrationsfrågan egagerade: ta ibland ett steg tillbaka och se på debatten lite från sidan. Då är det lättare att se dess avarter, att se medmänniskan även i motparten. Lite humor och självdistans skadar inte heller. Dessa egenskaper är fundamentalister av alla kulörer kliniskt rena ifrån...

    SvaraRadera