fredag 27 maj 2011

Nytt svenskt ord på tapeten i veckan; Fillers.


OBS, Lars, Varning. För välbefinnandets skull får du läsa även detta blogginlägg med stor försiktighet!!!!

Kvacksalvare som riskerar att förstöra skönhetstörstande unga människors utseende och liv bör inte få härja fritt, skriver GP.

Fläskläpp är inte resultatet av skönhetstörstande. Utan fulhetstörstande,
Vilket gör saken ännu mer obegriplig.

9 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-27 12:41

    Var var det jag sa? Varje onödigt stickande och skärande i den underbara och sköra organism som människokroppen är bör undvikas!

    SvaraRadera
  2. Vaknade just upp och möttes av en lika skräckinjagande bild..Skillnaden ena visades vertikalt,andra horisontalt..Instämmer med Thorsten,stickande och skärande i sin kropp är ingen sinnekur..Speciellt om detta skärande är djupt och omfattar hela högerbenet,med efterföljande stygn och smärta...Därför för mig oförståeligt,att man frivilligt lägger sig under en skalpell..Själv är jag tillfreds med mitt utseende !!! Åtminstone av vissa delar....Och lägger mig på nytt för att hämta nya krafter efter dessa skräckupplevelser.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-05-27 13:39

    Ja, Lars, hos mig gör det också ont i kroppen av att bara titta på. Därför tittade jag bara på början av UGs program om eländet i onsdags.
    Jag har funnit mig i att förmodligen resten av livet har känslan att ha en tepåse eller en tampong i ljumsken, efter ljumsbråckoperationen...

    SvaraRadera
  4. Jag kör med eget filler varje dag i form av snus. Betyder det att Svenska män ligger i toppen av rådande läppideal? Och för att knalla ner "memory lane" så fick jag riktiga "afrikanläppar" när jag lyckades trycka in en hel dosa Röda Lacket. Bara att rulla det i små korvar och placera i över- och underkäken. Kan tala om att damerna blev riktigt imponerade. "Åh Plutten, du blev om möjligt ännu sötare nu"

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Go'e Plutten :-)

    /Öbon

    SvaraRadera
  6. Öbon/Plutten:
    Med tanke på era och dagens skönhetsideal,måste man beklaga att Bollnäs kändis,"Snoddas Nordgren,föddes 50 år för tidigt.Tänk vilken än större succe,han haft i dagens Sverige....Och det utan något som helst hjälpmedel !!!Inte en gång "Röda lacket"...Vill minnas att Snoddas redan på den tiden,var populär bland kvinnsen,men trodde inte att de berodde på överläppen,utan mer på hans keps...

    SvaraRadera
  7. Som snusare känner jag delvis igen mig själv i pluttens beskrivelse.Genom att trycka in så mycket snus som möjligt under läppen, i min ungdom för att vara lite "matcho".Om damerna blev mer imponerade vet jag dock inte....Nu som medelålders(passerade nyligen 40-strecket)använder jag portionssnus ,mest pga att det numera lär vara lite billigare än "riktigt"snus pga skattesatsen, förr var det tvärtom. /Petter

    SvaraRadera
  8. Jag trodde det var Snoddas äppelknyckarbyxor!

    SvaraRadera
  9. Så det är keps OCH snus som gör en oemotståndlig Lars?

    Skämt åsido, jag bildgooglade "lip enhancements gone wrong" Klart intressanta bilder. Det verkar inte finns så mycket spelutrymme för misstag när det gäller läppar. Verkar lätt hänt att det blir för stort och därmed sabbar hela symmetrin i ansiktet. Vilken mardröm det måste vara om det blir ett misstag.

    /Plutten

    SvaraRadera