fredag 27 maj 2011

Mannen som har pasta i huvet.


Premiärminister Silvio Berlusconi hånas i Italien idag igen ,efter att TV-mikrofoner snappade upp när han beklagade sig inför en förbryllad president Obama.

-"Rättsprocessen som pågår mot mig är dikterad, Italien är praktiskt taget en diktatur styrd av vänsterdomare", gnällde Berlusconi.
Den här mannen är bara för mycket.

Vitsarna om Berlusconi är oändliga. Här är en:
En undersökning gjordes i veckan om sexskandalerna, 100 kvinnor tillfrågades om de skulle vilja ha sex med premiärministern,
60 svarade JA
40 frågade VA, nu igen?



Missa inte här när Merkel väntar på sin gäst, Berlusconi. Som fick ett viktigt samtal....

Sydsvenskan DN Expressen SvD

6 kommentarer:

  1. Oavsett vad man anser om Berlusconis liv och leverne,så är det ju minst sagt imponerande att han lyckas hålla sig kvar vid makten som premiärminister så länge.Han har visst suttit i många år med kortare avbrott.Tror inte han blivit så långvarig i exempelvis Sverige./Petter

    SvaraRadera
  2. Osmakligt eller enbart personligt "motflyt"...Har inte sett svensk TV,sedan kvällen vi firade att SD tog steget in i Riksdagen.Av rent misstag (eftersom jag tittat på sportresultat/text-tv) startade i dag,lilla TV`n och 4:an...Döm om min förvåning,innan jag hann stänga av fick jag oönskad del,av den kampanj man driver/älter mot vårt kungahus..(och gjorde sist för ett år sedan,då jag också oönskat råkade titta,eller kör man kanske enbart repriser ??).Har en känsla av att denna osmakliga republikanska rörelse,är än värre än BERLUSCONI och Italien.I varje fall framkallar den illamående.Beklagar alla er som enbart har möjlighet att se dessa propaganda kanaler!!! Själv skulle jag avstå,om inget annat fanns att tillgå i utbudet.Hellre tittar jag på Buga-Buga från "Berlus" sändare,än matas med ideologi från vänstern...i hemlandets låda.Någon av er som tänkt i samma banor,eller har det slagit helt runt i min hjärna,efter alla nedsövningar ???

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-05-28 17:22

    Berlusconi fick säkert samtal från en av sina advokater, han har väl hamnat i klistret igen och nonchalerade Merkel. Men hennes stjärna är också i dalande, efter flera katastrofval för hennes parti CDU och för koalitionspartnern FDP.
    Och Lars: Republikanerna i Sverige - det blåser förbi. Och om Kungen är så vis och i nära framtid lämnar över stafettpinnen till Vickan, då kan de hälsa hem.

    SvaraRadera
  4. Thorsten:
    Något trevligare än mediernas smutskampanj mot Kungahuset...Dags att titta in på Storchennest.de En ny generation har sett dagens ljus....

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-05-28 21:17

    Vad trevligt! Och i Spreewald, ett mycket speciellt landskap, har tyvärr inte hunnit besöka dem. Mycket speciellt även med hänsyn till den sorbiska befolkningsgruppen som bor där!

    SvaraRadera
  6. Sverige är ju en feministrisk diktatur, så varfös skulle inte Italien kunna vara en diktatur styrd av vänsterdomare.

    SvaraRadera