fredag 6 maj 2011

Förintelsen, nä, men Förnekelsen.


Efter Sverigedemokraternas framgångar skärper nu regeringen kampen mot främlingsfientlighet. En särskild utredare får i dag i uppdrag att ta ett ”samlat grepp” om frågan.Ullenhag "Behovet av en kraftsamling är stort, poängterar ansvarig minister.
– Judar och muslimer som vi pratar med vittnar om att de känner en rädsla för att bära religiösa symboler, och vi har främlingsfientliga händelser", säger Erik Ullenhag.

Av alla aningslösa naiva och verklighetsfrämmande svenskar med extrem beröringsskräck tar Ullenhag priset.
Ullenhag lyssna:

1.Judar och muslimer hatar varandra i hela världen.

2. Svenskfientlighet. Har alliansen någon respekt för det hat och förtryck som ursvenskar utsätts för? Kommer detta hat att utredas samtidigt?

3. Den här nu nämnda skattefinasierade förföljelsen och propagandan mot ett oppositionsparti, är den förenlig med svensk demokrati.
Är det inte detta man sysslar med i totalitära stater, Ullenhag och Mugabe, typ.

Utred dig själv, Ullenhag, mästarnas mästare på att själv förneka och förtrycka världens mest toleranta människor.
Den ensidigt välfärdsraserande allianspolitiken kör över svenska folket med pansarvagn, och tvingar till okontrollerade öppna gränser.
När folket protesterar, då fördöms vi som rasister och främlingsfientliga.

Ullenhag, du är en skamfläck i svensk politisk historia.
I Tyskland blev Förintelsen landets undergång.
I Sverige kommer den skenheliga Förnekelsen att bli landets undergång.

PI SvD

7 kommentarer:

  1. Var kan jag skriva under??

    Nu orkar jag inte läsa mer om sveket mot demokratin, yttrandefriheten och rättssäkerheten längre. Måste ta en paus man blir så upprörd.

    Det blir att resetta hjärnan med en flaska whiskey och sedan en flaska rom till efterätt och hoppas jag vaknar i ett bättre Sverige...

    Skål och trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Ska alla svenskar ges sluten tvångsvård?
    Vi svenskar är inte bara rasister och främlingsfientliga när vi inte uppskattar alla invandrare, vi lider tydligen (helt ovetandes) av många fobiska "fruktan" sjukdomar.

    Afrofobi: en irrationell rädsla för svarta människor, företrädesvis afrikaner, samt deras kultur och idéer.

    Islamofobi: är ett begrepp som åsyftar rädsla, hat eller fördomar riktade mot muslimer och islam

    Antisemitism: är diskriminering av judar, fobi och fientlighet mot judar och fördomar gentemot judar.

    Antiziganism: är rasism (alltså fobi) och fördomar om kollektiva föraktliga karaktärsegenskaper, riktad mot romer eller resande.

    Har sjukvården resurser att ta hand om alla dessa sjuka?
    Kommer sjukpenningen att förslå?

    Trevlig helg
    Och tack för att du finns Carina och att du ORKAR skriva

    SvaraRadera
  3. Mycket bra skrivet!
    Helt rätt!

    SvaraRadera
  4. Sällar mig till beundrarna som säger tack för att du finns och orkar belysa den uppenbara förnekelsen från sjuklöverns sida.

    Vilka judar säger sig vara utsatta för rasism från svenskar och i synnerhet det proisraeliska SD? Däremot har vi kunnat ta del av medias nedtonande av Malmös judar som förföljts av muslimer, mig veterligen endast erkänts av KD Göran Hägglund.

    1.Att judar och muslimer är gamla arvsfiender lär väl ingen nu levande människa vara underkunnig om.

    2.Om svenskfientlighetens relevans var det helt uppenbart att ingen förutom SD ifrågasatte och belyste i riksdagen.Förnekelsen var total från övriga riksdagspartier, vilket lätt låter sig göra med skyddskrav från utsatta politiker som konfronterats med verkligheten.

    3.Ordet Demokrati är så vantolkat/förvanskat i detta landet att endast det fåtal som vägrat indoktrinera sig, inser vad detta kommer att leda till.Presskonferensen med Putin och Rainfeldt uppvisade ju tydligt avsaknaden på demokrati, vilket Putin inte var sen att påtala.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-05-06 15:55

    En fruktbringande dialog mellan invandrarskeptiska och invandrarpositiva kan det bli om andan, såm råder i de flesta inlägg i denna blogg skulle råda i den "stora" debatten genom att uppfylla minimikraven
    * att kunna vara överens om att man inte är överens
    * att man skiljer mellan sak/åsikt och person
    * att man är enig om att varje individ har ett okränkbart människovärde, just bara för att den är en människa.
    Med dessa funderingar går jag off line IRL för helgen...

    SvaraRadera
  6. Thorstens funderingar vidarbefordrar jag till Ullenhag, som borde gå i bräschen för demokratins spelregler. Men han måste först lära sig dem.
    Tack anonyma, och janstefans, undebara kloka och välformulerade inlägg, som vittnar om en förhoppning att aningslöshetens(=dårskapens) tid borde för länge sedan vara förbi.
    In i dimman, janstefans, det finns en stor djup sorg i politikernas svek mot Sverige och svenskarna.

    SvaraRadera
  7. I en demokrati så är alla åsikter tillåtna,personligen håller jag inte med Ullenhag i allting ,detsamma gäller SD för min del.Och som Thorsten skriver:Att man skiljer på sak/åsikt och person.Själv försöker jag undvika att kalla personer, vars åsikt jag inte delar,för en massa saker.Min erfarenhet av skolan (högstadiet)på 80 talet var inte lärare som tillhörde SD utan problemet då var att 2 st lärare var medlemmar i sekten KPMLR(extremkommunister)och dom hade bla hand om ämnen ämnena SAMHÄLLSKUNSKAP och HISTORIA inte speciellt(för att utrycka sig milt)objektiv undervisning där inte.Hur lärare,som är engagerade i SD,är vet jag inte,men dom är säkert bättre som lärare än dom ovannämnda,även om jag personligen inte riktigt delar SD åsikter.Demokratin ska vi vara rädda om./Petter

    SvaraRadera