onsdag 25 maj 2011

Den falska Korrekthetens Mästarinna Cecilia Malmström.



Newsmill
publicerar idag BJÖRN HÅKANSSONs (lever och bor i Holland sedan 1999) artikel om den svenske EU-kommisionären Cecilia Malmström som besöker Nederländerna i dagarna.
-"Med sina uttalanden uttalanden eldar hon på en redan infekterad bild av EU och den politiska eliten. Det måste finnas mer konstruktiva lösningar än att beskylla bekymrade invånare inom EU:s medlemsstater för att vara potentiella nazister."


" Cecilia Malmström säger också att hon ogillar termen illegal invandring, hon talar hellre om irreguljär migration."

Det här är så obehagligt svenskt; om vi inte kallar en spade för en spade, så är det ingen spade.
Så var det problemet bortibortborta, Gud ske tack och lov!

Svensk-korrekta Malmström är en prakt-lamer, nästan i nivå med Reinfeldt och Ullenhag.

4 kommentarer:

  1. De är så j..la pinsamma, de dumförklarar oss.
    Det känns som om vi är många som genomskådat.

    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Jamen så är hon ju prästvigd också. det finns inget fegare än en svensk präst, som fläker ut sig och åbäkar sig för varenda muslim och baktalar den religion, som betalar deras möjligheter till ett fritt arbete.

    SvaraRadera
  3. Präster. De måste vara de mest sammansatta personligheter som existerar. Har en väninna vars bror prästvigdes nu på gamla dar, för att komma ur sin akloholism(?!?). Han missade hennes födelsedag nyligen och skickade ett mess till henne gp Facebook(!)ett par dagar efter, med "grattis i efterskott, God bless you!"
    Vicket jäkla skämt.

    SvaraRadera
  4. De flesta präster super ju mer än en moderat alkoholism, så vad han kan vinna där är svårt att förstå. När jag var med cirkusen Sveriges Armé i Egypten 1973-74, så fick vi lite olika sysselsättning för att inte bli förslappade när vi var inne på vårt HK. Några gånger var jag därför med som chef när vi städade befälens rum. Tomma spritflaskor skulle tas bort, och i fältprästens rum fanns det alltid mest lik att bära ut. Jag frågade ett av mina befäl vad det kom sig av. Jo prästen fick vara som en kurator för officerarna, och många kom dit med fyllda flaskor och lämnade lik efter sig. Iofs så är ju inte det sistnämnda direkt ovanligt vid krig, men att bara skylla på andra, har jag aldrig trott på, även om jag som gruppchef och furir inte har fått vara med mer än vid några få tillfällen, när de högre armebefälen läskat strupen, och av vad jag har kunnat se har ingen behövt hjälp vid intaget, mer än möjligtvis mot slutet av festen, men då har pastorn redan snarkat någon kvart. Normalt tror jag dock inte att vi svenskar är värre än några andra nationer, snarare något bättre, även om det krävs ett tränat öga att se den mikroskopiska skillnaden. Skål och tack Carina.

    SvaraRadera