fredag 15 april 2011

Svenska kvinnor finalemento uppgraderade till negers nivå.


Greklands handelsattaché Vassilios Bakilis får nu sparken med omedelbar verkan efter sina uttalanden om att "svenska kvinnor borde skämmas". Den grekiska ambassaden delar inte hans åsikter och Bakilis kommer nu att skickas hem till Grekland.
Det är rätt, inte kränka oss kvinnor från det ärorika Sköna.
Och gud nåde den som börjar kalla chokladbollar och mintkyssar efter oss.
Sen veckan med alla kvinnonamnen i sommar? Lägg genast ner "-----------veckan", på stuberten.
Vi vägrar.

Expressen Aftonbladet Sydsvenskan GP

7 kommentarer:

  1. Och vilken nivå ligger "negrer" på då? Lägg ned nazi-jargongen, det är 2011 och en "neger" som du skulle uttrycka dig är president i USA.

    SvaraRadera
  2. Du är ju helt dum i huvet, anonym, har absolut inte fattat nånting av blogginlägget.
    Rappakaljan du skriver får stå kvar som ett monument över anonyma nättroll och deras totala oförmåga att läsa och förrstå.

    SvaraRadera
  3. Obama är inte neger, han är mulatt.

    SvaraRadera
  4. Vad han än är - världens största ledare och klokaste president!

    SvaraRadera
  5. Ulf Hjertén2011-04-16 11:33

    Svd har idag flera artiklar kring fallet med Anna och Brännpunkt handlar om detsamma. Det reses naturligtvis frågetecken kring det grekiska rättsväsendet liksom kring den fördomsfulle diplomaten. Jag tycker väl att artiklarna och Brännpunkt med all rätt ifrågasätter varför inte polisutredningen i Grekland fullföljs. Annas anmälan måste respekteras och utredas. Samtidigt känner jag behov av att kasta in en ny fråga: Är den svenska rättssäkerheten väsentligt bättre än Greklands när det gäller våldtäcksmål? Jag är inte helt övertygad om det. Många kvinnor kan berätta om förnedrande misstänksamhet från tings och hovrätter när deras anmälningar av våldtäckt behandlats av polis och rättsväsende. Frågan är tabubelagd i flera länder än Grekland. I grunden handlar det om kvinnors rätt till sin egen sexualitet och det har massor av oss män svårt att acceptera.

    SvaraRadera
  6. Det kan inte finnas någonting som är värre än att råka ut för ett brott, och sen ovanpå denna mardröm - inte bli trodd. Och i det här fallet till och med värre; själv ha hittat på för vinnings skull.
    Bevare mig väl. Tre käftsmällar i en, hoppas kvinnan har allt stöd och att någon kan ge henne förtroendet tillbaka.

    SvaraRadera
  7. Någon som tidigare hört talas om en "våldtäktsförsäkring",som lär utgå rikligt om....Men instämmer i Ulf`s fråga,är svensk justice är bättre?? Vidare varför ligger "vårt" land i topp vad gäller dessa brott??? Något som dessutom ofta stött mitt öga,vad gäller svenskar utomlands,är att de likt engelska yngre turister,ofta dricker och utmärker sig allt för mycket..Kanske tror man att samma regler gäller som i Sverige,att det är "gästerna" som representerar lagen !!! I såfall ett stort misstag,eftersom Sverige är unikt vad gäller lag och "rätt"...

    SvaraRadera