tisdag 12 april 2011

Miljöpartiet spottar verkligen i motvind, eller snarare storm.



Miljöpartisterna Åsa Romson, riksdagsledamot, och Paul Lappalainen, f.d. statlig utredare om strukturell diskriminering, har inte förstått vilka ensamma UFOn MP är med sin förlegade laissez-faire-integrationspolitik.

Över 90 procent av 600 läsarna på Newsmill är arga på deras politik, och ändå fortsätter dom och maler och maler och maler i sina söndernötta ullstrumpor.
Jag tror att politikerna kommer att få stora problem den dan dom inser att svenskar i gemen har vaknat, öppnat ögonen och börjar tycka att enough is enough. Det krävs en paus, minskning av antalet och istället rejäla åtgärder för att reda ut alla enorma negativa effekter av invandringen, som i Malmö, Landskrona och Södertälje.

Den politiker som inte redan nu fattar detta han kommer att vara rökt i nästa val, believe you me.
Se PI på dagens parti-opinionsmätningar.

14 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-04-12 12:39

    Tveksamt att Newsmill är helt representativ för den svenska befolkningen. Och, ja, jag är väl ett UFO då, det kan jag leva med!

    SvaraRadera
  2. Oj, det var inte menat åt dig Thorsten, ser dig som en otroligt allsidig och vis sidekick men har inte för mitt inre stämplat dig som "politiker".
    Hur som helst är lite UFO själv i vissa sammanhang, så jag vet att det går att leva väl med det också!

    SvaraRadera
  3. Såklart är inte Newsmill representativt, desto underligare att de försöker sig på att spotta just där.
    Men, det har svängt, sen jag började läsa newsmill, då var de lika korrekta som Aftonbladet.

    SvaraRadera
  4. PS finns det ingen gräns för dig när det gäller invandring, Thorsten?

    Vad gör vi med kostnaderna för mångas livslånga försörjning? Problemen i ghettoområdena? Lastar på våra barn?

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-04-12 13:22

    Newsmill har utvecklats på ett sådant sätt, att det numera krävs mera mod att publicera något som nedsättande kallas för "politiskt korrekt" där än motsatsen!
    Och, visst, politiker är jag inte, jag kan hitta ett parti att rösta på som i någon mening ligger minst långt bort från mig (i mitt fall MP), men att gå med i ett parti, så länge det att vara politiker innebär att man måste svälja åtminstone nästa hela det partiets åsiktspaket och försvara det i vått och torrt, går partierna miste om många medlemsämnen!

    SvaraRadera
  6. Har alltid varit skeptisk till alla de "olika" opinionsmätningarna.Beroende av att den som utför dem,gärna vill behålla sin kund.Därför kan den prognos som senaste tiden har formats av de olika företagen vara felaktig.Men en liten tendens tycks märkas,vad gäller MP.Lägre tal än tidigare,samtidigt som Socialisterna går fram...Kan det vara så att en del av de förlorade fåren nu återvänder till S....För inte är det väl M-väljare som skiftat sida ???

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-04-12 13:29

    Gräns, det blir något fyrkantig. Det jag efterlyser är både bättre integration, Kanada är en bra förebild därvidlag, och en mera solidarisk ansvarsfördelning mellan EUs länder, det nuvarande racet att den som är mest restriktiv vinner, är djupt inhumant och lastar över för mycket på länder som Sverige som trots allt fortfarande har en gnutta medmänsklighet kvar i denna fråga. I denna snäva mening är invandringen i Sverige "för hög" även i mina ögon.

    SvaraRadera
  8. Läs om Kanadas invandringspolitik på nesmill
    http://www.newsmill.se/artikel/2011/04/12/vill-mp-ha-kanadas-spr-ktest-och-f-rs-rjningskrav

    Annars känns det som att vi i grund och botten tycker rätt lika.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-04-12 14:10

    Just att verkligheten sällan är antingen eller gör att man mycket väl kan tycka att de olika debattörena beyser olka fasetter av samma problem och att det inte finns en patentlösning, utan man måste laga efter läge. Och man kan förstås nästan aldrig flytta en lösning rakt över från ett till ett annat land, men man kan plocka delar, man kan låta sig inspireras!

    SvaraRadera
  10. Thorsten:
    Dina lösningar av problemen med den massinvandring som nu sker till Sverige (vilken är betydligt större än Kanadas)är utopiska.Så länge inte de styrande inser,att det skapar på sikt en enorm kris..Med deras skygglappar och ideliga påståenden,att det är av godo för landet,har de nu satt sig i en situation de aldrig kommer ur..Det svåraste som nu kan hända Reinfeldt,är att Junholt leder sitt parti mot en restriktivare invandringspolitik.I mitt sjätte sinne ser jag tendenser till sådant...Då står såväl M,som MP i ett vakum,som blir svårt för dem att komma ur...F.ö är Kananda ett bra jämförelseobjekt för Sverige ??? C:a 20 X så stor landearel,och endast 3 X så stor befolkningsmängd !!!!

    SvaraRadera
  11. Intressant, Lars, ditt sjätte sinne, kanske kan rädda Julle från den uteblivna effekten???

    SvaraRadera
  12. Svensken verkar svårväckt, tråkigt. Men det är fulmedias förtjänst. Skulle inte IT-tekniken funnits så vore det ute med Sverige. Jag hoppas att fler blir väckta, t ex min far och mor, osm i grunden är ursossar ratar detta parti. Jag själv har röstat på sossarna dock inte de 2 sista valen.

    Det verkar som att det krävs mer fysisk kontakt i någon bemärkelse med mångkulturen för att en del ska tänka till.

    Men jag kommer aldrig mer att rösta på något sjuklöverparti i någon form, då jag har tappat tron på dessa för länge sen. Jag hänvisar till Reinfeldts spektakulära uttalanden att man får räkna med misshandel/knivöverfall om man inte tycker som han, och givetvis Mona Sahlins intelligenta utsvävningar.

    SvaraRadera
  13. Jag önskar din profetia är sann,Carina.
    Det måste till ett uppvaknande innan 2014 annars är det bye-bye med gamla trygga Svedala.
    En sådan invandring och därtill urdålig intergration borde leda till åtal av de ansvariga. Problemet är att sjukdomsförloppet på vårt fina gamla land är långt framskridet och inom kort är det för sent att rädda.
    Vad jag inte förstår är varför alla (i stort sett) journalister är medlöpare och har stort ansvar för att svenska folket fortfarande sover.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  14. Lyssna gärna på Peter Glowinskis "Byaradio" där han mycket effektivt ställer Rapports ansvarige mot väggen gällande Thoralf Alfssons bloggande om övertaligheten hos invandrare bland våldtäktsförövare.......även Thoralf får komma till tals vilket inte var fallet i Rapport.

    http://www.byaradion.se/lyssna-direkt-2397005

    /HellBoy

    SvaraRadera