söndag 10 april 2011

Helin har ingen aaaaaning vem den där fotografen är.



Det råder upprorsstämning på Aftonbladet efter två stormöten på tidningen. Chefredaktören Jan Helin har fått stark intern kritik eftersom han inte stått upp för fotografen Pontus Höök, efter incidenten med drottning Silvia.
I rapporteringarna kallades den mångårige frilansmedarbetaren Pontus Höök för ”inhyrd frilansfotograf” av Aftonbladet själva, i ett försök att distansera sig från fotografen och det inträffade.

Aftonbladets medarbetare ska nu gå en etikkurs efter incidenten i New York.
Helin, vänd blad och sätt dig själv på intensivkurs!


Resume

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-04-10 21:32

    Mitt tips: Beväpna Kungafamiljen med vattenpistoler. Åtminstone första gången kommer överraskningen för den besprutade fotografen att vara total...

    SvaraRadera
  2. Förstår inte vitsen med alla dessa fotos...Drottningen finns ju på hundratusentals bilder,frimärken m.m..Var ligger nyhetsvärdet ???
    Måste säga som en av min bortgångna fru`s vänninor i Tyskland.När denna jagades av fotografer,bruka hon göra en grimas eller rakt ut säga dem "Ni har väl nog bilder av mig i era arkiv"!!! Kan inte vara lustigt att som "promi" överallt jagas av dessa.....

    SvaraRadera
  3. Det sk nyhetsvärdet låg i det att drottningen besökte en vapenaffär med mängder av uppstoppade utrotningshotade djur på väggarna.
    Rimmar hyfsat illa med kungens engagemang (?) i världsnaturfonden.

    /Öbon

    SvaraRadera
  4. Öbon:
    Vilken typ av affär,som Drottningen av någon personlig orsak besökte är väl ändå oviktigt...
    Personligen har jag besökt Hitlers bunkrar,konzentrationsläger,musèen m.m allt från 3:e riket...Men inte tillhör jag väl därför den grupp som numera i alla sammanhang nämns "Nazi" ??? Ej hellre ser jag,att detta mitt handlande skulle belasta min familj !!!Säg som det är öppet,denna vänsterpress söker enbart liksom mot SD,söka motiv till smutskastning.Men att sedan deras "chefredaktör" är en sådan mes, att han söker förringa det hela..och diktar ihop en ny saga....

    SvaraRadera
  5. Lars: du läste nog min kommentar dåligt. "Det sk(=så kallade) nyhetsvärdet ..." Uppenbarligen var det av någon anledning pinsamt (?) för drottningen att bli sedd och fotograferad just där.

    Fö bryr jag mig allt mindre och mindre om vad kung, drottning, kronprinsessa och övrig kunglig familj ägnar sin tid åt. Fast jag är inte redo att börja kalla mig republikan heller, tror inte det är ett smack bättre system.

    /Öbon

    SvaraRadera
  6. Öbon:
    För oss två som tänker realistiskt,ingen större fara,om ena eller andra...Men jag uppfattar AB`s
    journalistik som helt vänstervriden.Att de därmed söker finner nya medel till beleidigung/smutskastning av hovet..och allt vad som inte hör till socialismens lära.Men om jag i slutändan skulle tvingas välja,finns enbart vårt Kungahus som alternativ.

    SvaraRadera