onsdag 6 april 2011

Hallelujah!!!


"Vårt land kan blomstra i framtiden" skriver
Integrationsgruppen (S) Johnny Berglund Karolina Andersson Klas Corbelius Irma Görtz Jan-Erik Persson Simon Dejanovic Seydi Barkarmo Li Teske Billy Gustavsson i Folkbladet.

"Det är hög tid att vi öppnar våra gränser mer och hjälper fler. Fler som behöver vår hjälp och vårt stöd. Gör vi det kan vi göra vårt land till ett ännu rikare land.

Utan invandring, mångkultur och internationell solidaritet skulle Sverige idag vara ett fattigt land inte bara ekonomiskt utan även kulturellt. Invandringen har bidragit till att göra vårt land så fint o vacker som det är idag, byggt upp den industri som vi är så stolta över, berikat vår mat och utvecklat vår musik. Invandringen har öppnat våra sinnen."

Välkommen till de frommaste Socialdemokraternas Happyland, love, peace and understanding, sockervadd till alla och butler i tunnelbanan, skygglappar delas ut från BB, låt oss greppa varandras händer och gemensamt sjunga We shall overcome -halleluljah!

Utanförskap, integrationsovilja, hedersvåld, barnäktenskap, kvinnoförtryck, gruppvåldtäkter, massarbetslöshet, analfebetism, assistansfusk, terrorism, gängvåld, religiös fanatism, tvångsäktenskap, bidragsberoende, ökad brottslighet?
Det är sånt dom har i Danmark.

7 kommentarer:

  1. Silverfisken2011-04-06 13:38

    Undrar om den där socialgruppen har deletat all information från vad som sker i bl.a. Malmö, Landskrona och Södertälje?

    SvaraRadera
  2. Ulf Hjertén2011-04-06 14:30

    Du glömde danskarnas allt större bekymmer med alkoholism, annars var väl det mesta med. Problemet i Norden är ju Finland. De har ju nästan samma bekymmer trots deras betydligt lägre flyktingmottagning. Fattas något i vår analys? Kvinnoförtryck ex. kanske inte är något specifikt balkanskt och afrikanskt? Eller Tornedaliskt? Var hamnar MC gängen i terrorbedömningen och den synnerligen ökade grova brottsligheten? Integrationsbekymmer och kulturkrockar bidrar till att fylla våra fängelser. Det vet vi. Krigsskades brist på empati och känslokalla behandling av andra är ett jätteproblem. Men hur förklarar vi allt det andra? Kan möjligen ett alltmer individualistiskt och materialistiskt tänkande göra oss mindre benägna att utveckla goda relationer och bygga gemenskaper där den andre får plats? Carinas inlägg väcker tankar.

    SvaraRadera
  3. Silverfisken:
    Människor som uttalar sig på sådant vis, lever i en annan värld än oss vanliga dödliga.Men de borde vid tillfälle söka ta semester och besöka våra getton.Även områden som mitt vore intressant att visa upp...Senaste veckan gjordes först ett försök till inbrott i min bil,låset på förarsidan söndrigt..För två dagar sedan gjordes ett nytt försök,nu på passagerarsidan..Misslyckande igen,men tydligen tyckte man att ett bilbål istället,borde lysa upp nattens mörker..Nio bilar sattes i brand,och brandchefen kände inte en gång till det hela !!!På frågan om orsaken blev svaret.."Sådana bilbränder är vardagliga,och jag kan inte befatta mig med alla"... Men visst bilfirmorna tjänar pengar medan vi försäkringstagare,tillsammans med våra bolag,får betala mångkulturen...Själv ligger mina senaste kostnader kring 2.000:- kronor,vilka man kunde haft större nöje för....En sista fråga till "S-utredarna"på vilket sätt skall man öppna dörrarna ännu mer ??? Man kan väl inte slå in öppna svängdörrar..!!!

    SvaraRadera
  4. Jag har fått äran att bli rånad 5ggr och misshandlad ungefär lika många gånger, allt tack vare mångkulturen, jag är oerhört tacksam över detta.

    SvaraRadera
  5. Jag var inte ute efter att leta problem hos danskar, finländare eller andra.
    Mitt inlägg vill göra uppmärksam på den löjeväckande, lismande hootsie-tootsie-nessen i Sverige, och varför vi bloggare som har öppna ögon, med dårens envishet måste ägna så stor frenesi åt att uppmärksamma på det negativa.
    Bara för att sakens natur sådan den utformar sig i Sverige kräver nåt slags hälsosam och rimlig balans.

    SvaraRadera
  6. Ett relaterat länktips rörande medias bevakning av mångkulturen, en artikel om Janne Josefsson, där han bl.a. säger följande ;

    "Han menar att det beror på den bristande rapporteringen från baksidan av det mångkulturella samhället.
    -Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det."

    Resten står att återfinna i den bifogade länken

    /Plutten

    http://hd.se/mer/2008/02/10/mannen-bakom-avsloejandena/

    SvaraRadera
  7. FY Fabian, nu får det väl ändå vara slut på detta vårt stöd till "behövande", "flyktingar".När ska det vara politiskt korrekt att säga att 99% av våra asylsökande är ekonomiska" flyktingar"? Carina och jag har varit i andra länder där man måste anpassa sig till landet. T.ex Jeddah där vi flygvärdinnor inte ens fick äta i ( Hotel Sheraton) samma resurang som våra manliga kolleger.Låt oss stå på oss, svenskar, oavsett religion. Religion har dock bara orsakat krig och konflikter i 2000 år.Lena Linden

    SvaraRadera