söndag 10 april 2011

Bura in dom respektlösa antidemokraterna!



SDUs stillsamma och lagliga demonstration mot svenskfientlighet, i Göteborg idag, möttes med ägg-,sten-, flask-kastning och vilda protester.
Ett allvarligt hot mot vår demokrati och mötesfrihet.
Och en skam för Sverige som demokratiskt invandrarland, som inte förmår sprida vikten av våra okränkbara rättigheter till alla som vill leva och bo här.


PI GP Expressen DN Sydsvenskan Aftonbladet

11 kommentarer:

  1. Det allvarliga med dessa vänsterextremas randalerande är,att "svensk media" vinklar allt, som om det vore SD/SDU som är boven i dramat.Dagligen söker man på alla vis från "vänsterpressen",finna nya infallsvinklar för smutskastning.Det mest traviala saker,blir till förstasidesnytt med löpsedelstora bokstäver..Nu tror jag förstås att majoriteten av befolkningen insett det hela,och att SD därför blir större och större för varje dag...2014 är det ju ånyo val !!!!

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-04-10 21:28

    Nja, i Rapport 19:30 var det hela korrekt återgivet, men en anmäld SDU-demonstration och en icke anmäld stökig motdemonstration.

    SvaraRadera
  3. Intressant det du säger, Lars, har "roat" mig med att titta på nyhetsinslagen ikväll.
    Först säger man att bråket hängde samman med Sverigedemokraternas demonstration, sen inflikar man i en bisats att det fanns våldsamma motdemonstranter. I samma andetag kritiserar nyhetsinslaget Sd för ett idiotiskt blogginlägg. Puh - då kan TV-nyheterna andas ut, svensk medias korrekta ordning är återställd.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-04-10 21:41

    Blogginlägget var idiotiskt, men rapport gav ju faktiskt SDs partisekreterare chansen att såga inlägget, vilket han också gjorde. Jag tror de inte finns anledning till någon slags medieparanoia.

    SvaraRadera
  6. "Finns ingen trovärdighet i de där sidorna om man är en gnutta kritisk."

    Till skillnad från vanlig media som såklart aldrig ljuger.. :)

    SvaraRadera
  7. Tss, accepterar inte ordvalet om ett av våra riksdagspartier.

    SvaraRadera
  8. Rapport vinklade inlägget med B. Söder och gav honom dessutom bara delar av blogginlägget som underlägg till kommentaren. Det verkar vara såsom att media ständigt vill få SD i dålig dager, allfrån kvällsblaskor till statstelivision. Dags för SD att starta egen mediakanal/tidning.

    /HellBoy

    SDU gjorde en hedervärd insats med träskvänsterns tråkiga,våldsamma och mycket kostsamma inramning. Varför skall dessa kriminella element komma till tals i nyhetsrapporteringen??? Thorsten?

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-04-11 08:53

    Hellboy, nyheterna ska ju visa vad som händer, verken man gillar eller ogillar det. Och att vissa demonstrationer alltid attraherar motdemonstranter, ibland hyggliga, ibland mindre dito, är ju i sig något att berätta.
    Och Björn Söder, just i den situationen han försattes i, reagerade helt korrekt.

    SvaraRadera
  10. Thorsten:
    Ska jag tolka ditt sista inlägg så,att en laglig föranstaltning med demo,skall vara lovligt rov för oliktänkande...Tycker du dessutom att nyhets media skall lägga tyngdvikten på dessa vänsterextrema våldsverkare ??? Vissa demo`s attraherar motdemonstrationer,skriver du...Ge några andra exempel,förutom mot SD/SDU....som sker i "vår demokrati"

    SvaraRadera
  11. Thorsten Schütte2011-04-11 10:19

    Jag lägger ingen värdering i det, bara ett konstaterande.
    Och för andra grupper än SD/SDU är problemet i mindre omfattning motdemonstranter än "meddemonstranter" man av en rad skäl inte vill kännas vid, den s k svansen.

    SvaraRadera