fredag 22 april 2011

Borg säljer ut oss svenskar till överförmyndaren, EU.



SvD skriver idag:"Finansminister Anders Borg säger i Ekots lördagsintervju som sänds på påskafton att Sverige snart ska kunna ansluta sig till europakten.

Hittills har Sverige ställt sig utanför eftersom pakten bland annat innebär att EU kan lägga sig i medlemsländernas lönebildning, men nu har EU-parlamentet fattat ett beslut som kan innebära att den ska respekteras. Europakten ska stärka unionens kontroll över medlemsländernas ekonomiska politik. Hittills har Sverige inte velat delta."

EU ska nu överpröva våra demokratiskt fattade beslut, och för detta begär de en ökning av budgeten. Vi ska alltså betala mera för EU för att övervaka oss.
Dra mig baklänges.
Om jag väljer att en sekund se positivt på de skräddarsydda pamparna i Bryssel, så kanske, kanske, kanske det finns en förnuftig ekonom och finansman där, som kan upplysa PKisterna i Alliansen om att det inte är ekonomiskt försvarbart, att Sverige är det överlägset största asylsökarlandet, och invandrarland överhuvudtaget, i förhållande till befolkning.

De fem länder som enligt UNHCR:s undersökning, tagit emot flest ansökningar om asyl under 2010 är; USA (55 500), Frankrike (47 800), Tyskland (41 300), Sverige (31 800) och Kanada 23 200). Dessa fem länder tog tillsammans emot mer än hälften (56 %) av alla asylansökningar under förra året.

DN
Expressen

3 kommentarer:

  1. Per capita så ser man problemet! - http://affes.wordpress.com/2011/04/17/sverige-extremare-an-nagonsin/

    Ingvar N.

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-04-23 21:07

    Gå med i €-pakten? Har Anders Borg blivit spritt språngande galen?

    SvaraRadera
  3. Ja, eller hur? Vi skulle ju aldrig...Blankt nej, blev blankt JA.

    SvaraRadera