söndag 20 mars 2011

Their royal highnesses.



Ekots lördagsintervju hade fått audience h,os moderaternas partisekreterare Sofia Arkelsten. Samtalet började hetta till om moderaternas upphöjda förhållande till sina mycket hemliga partibidrag, kan detta smussel möjligen tänkas leda till korruption eller rent av misstro hos de egna medborgarna?
Från arrogansens högsta höjder kom det kallsinniga och avmätta svaret:
-"Vad är det du försöker insinuera?"

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-03-20 18:54

    Ja, hörde en snudd av intervjun. Moderaterna är så generösa och publicera den genomsnittliga gåvan, medelvärdet, som ju, se förklaringen vid inlägget om medelinkomsten, inte säger så mycket! Jag får en fadd eftersmak av det hela!

    SvaraRadera
  2. Carina:
    Jag måste liksom Thorsten undra,var finner du alla dessa bilder ??? Med vackra människor,som ovan....

    SvaraRadera
  3. Ulf Hjertén2011-03-21 11:17

    En av moderaternas heliga kor är varifrån de får sina stora partistöd. Förutsättningen för att de ska få dem är att supportrarna får vara anonyma. Det handlar nämligen om så stora belopp att det skulle vara en hämsko för svenskt näringsliv i löneförhandlingarna om summornas storlek blev kända. Även om man ogillar fackens bidrag till S så är de åtminstone inte hemliga. Medlemmarna skulle t.o.m kunna rösta bort dom. Det skulle näringslivets styrelser kunna göra också. 1-1 med andra ord.

    SvaraRadera
  4. Ulf:
    Man slaktar inte den hönan som lägger guldägg !!!
    Lika lite den Åsna som "kackar" guldmynt...Tror aldrig vare sig Högern och Fredrik,eller socialisterna skulle vilja avstå dessa enorma miljonsummor...Det är ju dessa pengar som håller dem vid liv...båda !!!

    SvaraRadera