torsdag 24 mars 2011

"Sverige, ett av världens rikaste länder"


Politiskt Inkorrekt publicerar varje dag sanningar som Sveriges makt- och mediaelit är blinda för.
Idag ett fullkomligt översiggivet brev från ung, blond, svensk mamma och egen företagare i en tidigare idyllisk norrlandsstad.
Mitt råd till brevskrivaren; skriv öppna brev, bombardera ansvariga politiker, kräv svar och raka ärliga förklaringar. Om och om igen!

Det stör mig till vansinne att när det gäller omhändertagande av alla andra utom gamla, sjuka, funktionshindrade, arbetslösa, och skolor så pöser sig Sverige överläget och arrogant med att vara som pojken med guldbyxorna.
Miljöpartiet idag: "Som ett av världens absolut rikaste länder är det vår skyldighet att agera och ge stöd till utsatta."
??????
Vilka?
Expressen

3 kommentarer:

  1. Det var ett intressant inlägg på PI må jag säga.Sen finns det människor som inte ser dessa orättvisor utan fortsätter att rösta på 7-klövern och tror på allt de blir itutade av vänstermedia i detta snart raserade en gång så stolta land. Om tillräckligt många blir engagerade så kanske,kanske det går att rädda det som våra förfäder byggt upp.
    Lyssnade på Ultima Thule häromdagen och kan bara säg att de var före sin tid på ett sätt. Vikingarock när den är som bäst!

    /en som snart tröttnat och kanske flyttar långt härifrån (HellBoy)

    SvaraRadera
  2. En som kritiserar på sitt eget sätt är:
    http://affes.wordpress.com/2011/03/24/jimmie-och-jerzy-debatterar/

    Rekommenderas varmt av...

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. Denna Affe! Tack för denna gåva, Hellboy!

    SvaraRadera