torsdag 3 mars 2011

Svenska slempolitiker


För två veckor sen röstades den höga höjningen för Täbys kommunalråd igenom, trots rasande kritik mot det oblyga självförhärligandet. MenMiljöpartiets Jonas Paulsson och flera andra politiker i Täby ville, men vågade inte rösta nej, efter påtryckningar och hot om förlorade nämndplatser.

Sveriges politiker visar sitt rätta jag.
Vem är värst?
Den som hotar för egen vinning?
Eller den som viker ner sig för mer makt?

De stinker. I vilket fall som helst.

4 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-03-04 08:53

    I valrörelsen hörde jag Filippa Reinfeldt säga att i Täby hade man framsynta och realistiska politiker som täbyborna lugnt kunde anförtro framtidsfrågorna åt. Det var väl kanske arvodesnivån hon tänkte på?

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är lika räligt både ock. Jag tittade på nyhetsinslaget du länkade till. Fy faan man blir illamående, finns det ingen ryggrad!? Heder år den enda som vågade rösta nej.
    Politikerförakten frodas.
    Eva-Marie Malmö

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-03-04 10:39

    Det här påminner om hur man vred om armen på riksdagsledamöterna inför FRA-omröstningen. Så får det inte gå till!

    SvaraRadera
  4. Detta kallas politik helt enkelt.
    "Om man inte står bakom ett beslut så lägger man ner sin röst" ansåg moderaten på slutet. Om det nu är så att det är den lokala partipiskan som styr politken så har vi skattebetalare pengar att spara. Då är alla ledamöter överflödiga. Det räcker med att en från varje parti sitter och gör upp hur våra skattepengar ska spenderas.

    SvaraRadera