onsdag 30 mars 2011

ungdomen knorrar, Reinfeldt!


Merit Wager skriver på sin blogg:
-Moderata Ungdomsförbundets (MUF) tidning Blått nr 1/2011 finns en ledare som visar att de unga har förstått det som de äldre inte har förstått. De förundras över Reinfeldts märklig överenskommelse med MP.

-"De två förslagen som lagts under de senaste veckorna utmanar den positiva bilden av Fredrik Reinfeldt och hans regering som trygg och stabil, med Sveriges bästa ständigt för ögonen. Förslagen innebär i båda fallen att parallella rättssystem med olika måttstockar för olika människor tillåts växa fram. Stick i stäv med idén om rättsstatens blinda rättvisa. Det är en överraskning att Reinfeldt gör ett sådant svagt politiskt drag. Enligt honom själv är förslagen till för att ”stänga ute Sverigedemokraterna”. Jag är rädd att det leder till det precis motsatta."

Missa inte Merit Wagers hela inlägg



GP

1 kommentar:

  1. Thorsten Schütte2011-04-03 09:58

    Merit Wager brukar skriva om Sannfinländare då och då. Jag såg i går i Kunskapskanalen ett program om det svenska frivilliga under Vinter- och fortsättningskriget, den största frivilligkåren från en demokrati i historien. Många veteraner berättade. Undrar hur dom ser på sannfinländarnas svenskhat efter att själv ha riskerat liv och hälsa för Finlands frihet?

    SvaraRadera