tisdag 15 februari 2011

Tillbaka!




Födelsedagen började på bästa tänkbara vis, jag körde älsklingsCharlotta till Arlanda för resa till Västindien redan 06.30 på morgonen - att få göra nån riktigt glad är utan jämförelse det allra bästa jag vet! Sen hem och fick Björnsång och en stor halv vattenmelon fylld med alldeles för många ljus.
Därefter gymmet, sen massa fantastiska hälsningar på bloggen och FB, blombud och kärleksfulla hälsningar med posten.
Bila iväg och strosa runt Tullgarn med hundarna och få se var Björn brukar jaga, sen spatsera i lilla Trosa - Marsipangården, kan ni tänka er(!!!?!) -och så en värmande rödvinstoddy, lite supergo pata negra. Därefter ångbastu, vanlig bastu, varm bubbelbassäng och aroma room, där vi tyvärr tycks ha lämnat all Thailandfärgen. Valentinemiddag - jättegod och urhäftig med alla andra hjärtans-par i alla åldrar runt omkring. Bredvid oss satt ett par - hon hade också födelsedag - och hennes man hade hon träffat i Nicaragua, så nu vill jag veta allt om det landet, det hon berättade väckte sån nyfikenhet!
Efter maten satte vi oss i en inbjudande soffa vid en av de öppna spisarna, tog med oss kaffet och digestivon, och så fick hundarna slippa ut från rummet och ligga under bordet en stund.
Och DET var magiskt, för alla hotellets hjärtegäster hamnade under bordet och runt oss - vilka magneter hundar är! Så det blev massor med möten med helt nya bekanskaper, en underbar avslutning på en allt igenom hjärtlig ojämn superfödelsedag.

Tack för fina födelsedagshälsningar Thorsten, B-M, Öbon, HellBoy, Lars, Plutten, Petter och Katarinas mamma. Speciellt tack till Ulf för den underbara dikten, helt rätt till en vattuman som älskar havet!

2 kommentarer:

  1. Carina-Fina! Grattis i efterskott och vilken fin födelsedag. Tack för din fina blogg.

    SvaraRadera