onsdag 2 februari 2011

"Mikrofonkåt" har fått ett ansikte.



Den mäktige härskaren och klassförrädaren Göran Persson har flera favoriter till sosseriets partiledarjobb, ett speciellt attraktivt drömläge just nu, uttalar han i Aftonbladet.
Eeeeeehhhhh......?
En sönderknockad och helt groggy boxare nere för räkning, skulle förmodligen inte beskriva det riktigt så.

4 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-02-02 13:18

    Man må tycker om GP vad man vill, men mycket han säger i denna artikel verkar faktiskt vettigt!

    SvaraRadera
  2. Ulf Hjertén2011-02-02 13:39

    Det är naturligtvis lätt för HSB Persson att slå sig för bröstet och säga att vi gjorde minsann så ... Visst, men så gick det åt skogen till sist, därför att i varje fall efter Anna Lindhs bortgång så tappade HSB helt stilen och blev i stort sett bara pompös. Och fattigdomen inleddes under hans era. Det var då som försäkringskassan fick de direktiv som ledde till rent omänskliga förhållanden för allt för många människor för att man skall kunna kalla det en slump. HSB har knappast gjort sig känd för ett empatiskt förhållningssätt gentemot de små människorna och deras livsvillkor. Jag har fått mycket stryk för den uppfattningen men det är min upplevelse och jag står för den.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-02-02 13:54

    Det stämmer delvis, FKs åtstramningar som sköt långt över målet som alliansen verkställde har delar av rötterna i GPs och Anna Hedborgs åtgärder, liksom FRA-lagarna mm har plockas av madam Gredelin Ask ur Bodströms skrivsbordslåda. S och M står ibland för ett slags kontinuitet jag ogillar!

    SvaraRadera
  4. GP var en grandios retoriker som mycket väl kunde bemöta Reinfeldti debatten, väl ansedd utomlands, och en duglig finansminister. Sen var det inga fler rätt. Håller helt med dig Ulf, jag står för samma uppfattning.

    SvaraRadera