fredag 11 februari 2011

Hurraaaaaa - fredagkväll - Björn och jag har just kommit hem från gymmet.


Och jag snabbläser Skrällnyheterna om att kommunalvalet i Örebro ska göras om, liksom landstingsvalet i Västra Götaland enligt beslut från valprövningsnämnden.
VA?????
Jeflars, den ärade Valprövningsnämnden måste ha läst bloggen om bananrepubliken på soldatmamman från igår, eller hur HellBoy, Thorsten och alla andra kompisar - Well, I´ll be......

SvD DN
Expressen GP Aftonbladet

12 kommentarer:

  1. Ja,du regerar hela kungariket...Men att begära halva framsidan av landet till valurnorna,är det inte att överdriva...Alla valkretsarna kan väl inte varit manipulerade ???Eller utgår valnämnden från att befolkningen har bytts ut i sådan takt,att en ny majoritet kan bildas av de röda ?Hur man än röstar (när man röstar) lär inte förkorta vårdköerna,vare sig i V.Götaland eller övriga landet !!!

    SvaraRadera
  2. Landstingsvalet i Västragötaland?Då får jag rösta en gång till./Petter

    SvaraRadera
  3. Ni verkar vara ett kärt par. Finns detta på riktigt? Jag menar, för min del så har jag inte upplevt detta. Hur finnar man sin hälf liksom eller man kanske har för höga krav. Ska det vara så svårt att hitta en vacker, smart,glad rolig, charmig, snygg, fräsch, mogen, självständig tjej. En tjej som kan ta hand om sig men samtidigt vara flickig. Nej, jag tror inte de finns.

    SvaraRadera
  4. Jaja, val hittan och dittan. För att prata väsentligheter, vad tar du i bänkpress? :-)

    /Plutten

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-02-11 19:04

    Jag tycker att valprövningsnämndens beslut är korrekt och återställer en del trovärdighet för systemet. I båda fallen hängde ju valresultatet på några röster, så det fanns egentligen inget alternativ. Sedan blir det ju knepigt ändå, ett omval kommer ju aldrig att helt återställa det korrekta resultatet för september 2010, valvinden förstärks ju i opinionsundersökningar, så de partier som vann då kommer sannolikt att göra det ännu mera nu och vice versa. Men det får man leva med.

    SvaraRadera
  6. 70 kg i bänkpress!
    Väger det samma men har varit med i 100klubben(100kg i bänk alltså). Har precis börjat träna igen och sitter just nu med underbart härlig träningsvärk i benen, speciellt vaderna.

    /HellBoy

    Ps. Här i Halmstad slarvades ett hundratal förtidsröster bort....x-tra tråkigt då vi hamnade endast 3 röster från det fjärde mandatet.

    SvaraRadera
  7. Till anonym - det var många önskningar i en men - ge int opp. Det finns nån till var och en av oss. Fast jag tvivlade, typ läääänge.
    Till Plutten, bänkpressen har jag inte uppgraderat mig till, kör hantlar för snygga överarmar och är jättemallig varje gång jag ökar på vikten. Och älskar roddmaskinen, kan hålla på tills gymmet stänger. 70 kg och 70kg - Hellboy den dan jag når dina mål, ska jag meddela det! Om ni lever då.


    Glad att nån tog Sveriges valskämmigheter på allvar. Det är däremot inget att skoja om.

    SvaraRadera
  8. Ulf Hjertén2011-02-12 09:28

    Korrekt att det får bli ett omval där uppenbara fel kunnat konstateras i den omfattning att man kan ifrågasätta slutresultatet. En fundering med anledning av detta: TV:s underhållningstryck. Varför måste resultaten stressas fram för att vi ska veta slutet redan 21 någonting. Räkna i lugn och ro och meddela även om klockan hunnit bli 0500. So what?

    SvaraRadera
  9. Helt rätt Ulf, höghastighetsmänniskan, vem skapade oss - och varför?
    Låt oss lära oss att tya oss, inte minst jagsjälv.

    SvaraRadera
  10. Ta det lungt med dina övningar...Kände faktiskt en man från din födelsestad,som lyckades bygga upp sin kropp till "Svensk mästare" !!! Under sin sita levnadsdel,led han helvetets kval,när musklerna med ålderns rätt skrumpnade..Du vet Carina,för mycket eller lite är inte bra..Därför finns vårt unika svenska ord LAGOM....

    SvaraRadera
  11. Men Lars, jag vet ju precis vem du talar om!!!!
    Vad hette han nu igen??!!?? När jag var mycket liten tös fick jag följa med Mamma och Pappa på Surbrunnskväll i parken, där de tu var världsmästare på dansparketten. Där stod jag timme efter timme med nästippen över sargkanten och fullkomligt dyyyyyyrkade en liten påg, kanske 12 -13 år (?), som var överjeflig på jitterbugg. Jag kunde aldrig se mig mätt på honom när hans fötter tippade som trumpinnar och han svingade flickor i luften och mellan benen och överallt.
    Nästa gång jag såg denne småflickdröm, så var det i en dokusåpa på TV, då var han ingen flickdröm längre, drömmen gick i kras som en tappad spegel. Så jag vet mycket, mycket väl. Och med utgångspunkt från det, så ska jag mer än gärna lyssna på ditt varningens ord! Tack Lars!

    SvaraRadera
  12. Thorsten Schütte2011-02-12 18:40

    Ulf har helt rätt, kan man vänta fyra år mellan valen, då kan man även vänta på valresultatet på måndag morgon och ge rösträknarna tid. Vi kan ändå skatta oss lyckliga att vi inte har det som i USA, där glada tjänstemän i varje kommun designa sina egna valsedlar. Designen av valsedlarna i Miami, Florida år 2000 var av de mindre lyckade slaget...

    SvaraRadera