onsdag 23 februari 2011

Bakom varje mäktig man står en eller två eller flera förvånade kvinnor.


Om Libyens förtryckta och uppretade befolkning försöker närma sig och komma åt sin diktator, Muammar Gaddafi, så kommer det inte att ske utan kamp.

40 kvinnliga livvakter,'Amazon-vakterna', vaktar diktatoren dygnet runt.Kvinnorna är topptränade exsperter i vapen och kampsport. De är alla personligen utvalda av Gaddafi, som insisterar på att de måste förbli oskulder.
Jobbet som livvakt är otroligt prestigefyllt och varje år kommer flera tusen nya sökanden. Men endast de bästa och vackraste jungfruarna blir utvalda. De utbildas sen i hård elitträning och måste ge avkall på allt annat i livet, än att följa diktatorn vart han än färdas.

Gaddafi är utövande muslim, men just hans amazonvakter måste inte dölja sig bakom islamiska klädedräkter. Uniformkoden inbefattar lössläppt hår, målade naglar, make-up, höga klackar, spräcklig kamouflageuniform och ett par bautastora solbrillor som ska matcha diktatorns.
Gaddafi har också en ukrainsk storbarmad blondin som personlig livmedikus.

Det kan bli hett om öronen för jungfrurna framöver.



Berlingske Tidende DN

5 kommentarer:

  1. Ha,jungfruar och det skall man tro, tillåt mig skratta! Gadaffi tror säkert på det för han tror redan på sagor, muslim som han är.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Tror muslimer på sagor? Mer än vi andra?
    Men oskulder är de nog inte, diktatorer och mäktiga män brukar ha omåttlig aptit på kvinnor och sexliv. AEkberg

    SvaraRadera
  3. Hej AEkberg,muslimer tror garanterat mer på sagor än jag gör, för jag är ateist. Medan de tror lika mycket på sagor som alla övriga troende, eller hur? Om du är som jag eller som någon annan vet inte jag.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  4. Jag tror den här mannen har en alldeles egen liten tolkning av islam. Men jag måste säga att jag gillar hans uttalanden om kvinnor:

    ”Det måste komma en världsrevolution. En som sätter stopp för de materialistiska omständigheter som hindrar kvinnan från att ta sin naturliga plats i livet, och som tvingar henna att utföra mannens sysslor för att uppnå lika rättigheter.”

    Och så gillar jag att han ser ut som om Magnus Uggla hade blivit överkörd av en lastbil med maskeradkläder från 80-talet =)

    Och främst gillar jag att hans regim snart är över!

    SvaraRadera
  5. Och jag gillar dina kommentarer!!!

    SvaraRadera