måndag 3 januari 2011

Wictorin förlänger ständigt mitt liv.


Staffan Wictorin är en stor favorit, läs hans krönika här om du är sugen på en omvärldsbeskådan med den största glimten i ögat!

3 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-01-03 12:29

    Visste inte vem S.Wiktorin är så jag klickade och, ja ok som kvällstidningskåseri i allmänhet. Men han hade ett namn, en blogg som han talade om. Isabella Löwengrip. Jag klickade vidare och kom mitt in i en värld som jag inte har någon som helst erfarenhet av och som jag rent spontant kände : den världen längtar jag inte till, den till och med skrämmer. Om den världen är så stor som Stefan antyder och kanske rent av växer, då tror jag att vår framtid har problem. Viss flärd och lite sockervadd kan väl ibland pigga upp men....Är det ur den världen som vår framtids förebilder och ledare ska rekryteras? Jag blir en aning osäker.

    SvaraRadera
  2. Det mest skrämmande, att hundratusentals unga tjejer dagligen ägnar sig åt att följa bloggar som inte har nåt annat att erbjuda än yta.
    Rys.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-01-03 21:28

    "Kanske finns det någon blogg om vett, etikett och allmänmänsklig empati. Den borde Isabella Löwengrip söka upp och noga studera."
    Voilà: Magdalena Ribbings blogg om vett och etikett: http://www.dn.se/blogg/etikettfragan/

    SvaraRadera