lördag 15 januari 2011

Om alliansens gårdagsspolitik och Ullenhags floskelrekord.


Michael Anefur Kristdemokrat och integrationspolitisk talesperson, på Newsmill idag:
"Krav på assimilation hotar mångkulturen
Det finns en grupp som vill stänga gränserna för invandring. Dock inte för alla, nordbor, européer, amerikaner m.fl. är välkomna. Men afrikaner och framför allt muslimer är inte välkomna. De vill införa assimilation. Vissa politiska grupperingar driver hårt att man ska bevara det svenska (utan att definiera) och att det svenska hotas genom att människor från andra kulturer och traditioner invandrar till Sverige. Från ett kristdemokratiskt perspektiv är ett sådant förhållningssätt helt omöjligt!"

Hallelujah. När Tunisien, Iran och resten av arabvärlden strider i sitt eget blod för att befria sig från en fundamentalistisk islamisering. Då står islamkramarna KD och alliansen i Sverige och öppnar dörrarna på vid gavel! Och lyfter på hatten för att allt som är olika är bra för Sverige.
Assimilering, tack.

Missa inte Merit Wagers helt lysande artikel på Newsmill om integrationsminstern Ullenhag, världsmästare i floskler.

2 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-01-15 19:11

    Jag upprepar: i det flesta arabländerna (Iran är inget arabland) är de diktatoriska regeringarna, ofta med rötter i det arabnationalistiska Baathpartierna, snarast sekulära och oppositionen har en stor andel troende muslimer, det som händer nu är, om vi har tur, början till en demokratisering av den muslimska världen, men inte en avislamisering av densamma!

    SvaraRadera
  2. Om det sker en demokratisering av uttolkningen av islam så är det till stor båtnad för miljoner sökande religionsutövare. Och för resten av världen.

    SvaraRadera