torsdag 13 januari 2011

SVAR:

10 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-01-13 20:49

    Jag misstänker att Din poäng är föredettingar som klamrar sig fast vid sina ämbeten?

    SvaraRadera
  2. Du vann, Thorsten!!
    Men skämt åsido, hur sjutton ska diskrimineringsnämnden som nu undersöker sig själv för diskrimnering och får varenda medarbetare att lämna skeppet, bli av med Katrin Linna?

    SvaraRadera
  3. Fast jag hade nog inte uttryckt mig lika vackert som du, Thorsten.
    Personer som absolut ingen vill ha, men som inte tar ett nej för ett nej, utan klamrar sig fast med allt de har. Till allas trötta suckar.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-01-13 20:58

    Där ser man Ranelids inflytande på mitt språk...

    SvaraRadera
  5. Nu kommer jag som rumpan på katten...Det tog föööör lång tid innan tioöringen trilla ner..Satt faktiskt och funderade om det inte var samma URFÖRÄLDRAR,men att barnen spårat ur på olika sätt..Sen var jag också lite inne på IQ..vem av dem som hade lägst ???

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-01-13 21:14

    Lars, när man klickar på Ditt namn dyker adressen gammelgubben.net upp, men den funkar inte. Insomnad blogg? Jag hade tänkt fråga länge, men nu blev det av...

    SvaraRadera
  7. Thorsten min blogg krachade genom någon form av angrepp...Detta i samband med att valet närmade sig,därför min misstanke om sabotage...Men som du märker lever gubben vidare....

    SvaraRadera
  8. Mugabe platsar även han in i denna grupp.

    /Öbon

    SvaraRadera
  9. Fy skam, fy skam för ingen vill ha dom.

    SvaraRadera
  10. Thorsten Schütte2011-01-14 14:42

    Aha, Lars, då förstår jag. Och visst är det härligt bekvämt och till intet förpliktigande att i stället vara sidekick hos Carina? Skulle jag har en blogg eller vara med i Facebook skulle perfektionistjäveln inom mig göra det till en syssla som trängde ut allt annat, det skulle bli ett tvångsbeteende!

    SvaraRadera