måndag 3 januari 2011

Förra veckans klokisar!


"Plutten" kommenterade mitt inlägg om ishockeydomaren som fick sparken efter att ha publicerat en Muhammedkarikatyr på Facebook.:
"Rätt ironiskt att Förbundet och SHL uppfattas som mer eller mindre handlingsförlamade när det gäller det tilltagande läktarvåldet inom Elitserien, men om man lägger upp en karikatyr på Facebook, då tar det hus i helvete. Det är min förhoppning att den här historien inte kommer glömmas bort. Skulle vara ytterst intressant att få veta vad vår Kultur-/Idrottsminister Lena Adelsohn Liljeroth har för synpunkter angående detta ärende."

Habibi, (hoppas det finns många som du!) sa om mitt inlägg om TRO...
"-----. Precis som många andra som väljer att leva i Sverige så har H.B också minst två agendor.
DOCK ska vi komma ihåg att alla inte har två agendor. Det finns de som vill leva ett bra och klokt liv i lugn och ro och bidra med arbete och annat. Låt inte de lida för två-agendors-terroristerna. Givetvis finns ett antal människor i hela Europa som jobbar hårt med att smälta in i "det vanliga samhällslivet" och helt enkelt lura oss. Har du minsta erfarenhet av andra kulturer är det lätt att höra och se dem. Det är ett gäng människor som lever i frustration över "orättvisor" och där västvärlden är målet för de galna handlingarna av fundamentalisterna i islam.
Det finns "färdiga" självmordsbombare bland oss, det finns presumtiva sjävlmordsbombare bland oss, det finns de som värvas dagligen, det finns rädda och arga unga och gamla män och kvinnor överallt i Sverige och Europa som vill bli martyrer eller som vill göra avtryck i historien. De finns överallt, i skolor, fritidsgårdar, caféer, politiska partier osv. Och för mig gäller att lita på SÄPO och andra säkerhetstjänster och att de hittar alla dessa galningar. ----."

10 kommentarer:

  1. Ja, Carina-Fina med undantag av övertecknad,har din blogg senaste året fått alltmer inslag från "intelligenzliga"Glädjande att så många stöter till och ger uttryck för sin mening...

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-01-03 13:31

    "intelligenzliga" - vad är detta? Min IQ är 144 (sant!), så jag bör ju räknas dit...

    SvaraRadera
  3. Thorsten,ditt IQ betvivlar jag inte..Mitt ligger på exakt samma som Hermann Görings "138",hade faktiskt räknat in segern,när du dök upp...Bortsett därifrån visar det att mitt bondförstånd,överlevt alla prövningar i livet !!

    SvaraRadera
  4. Lol

    dags för hm-hm-mätning?

    Förlåt, kunde inte låta bli :-)

    /Öbon, som inte har en aning om IQ:n, men vet att EQ-nivån är hög ;-)

    SvaraRadera
  5. Re:Öbon
    Nu ska du inte försöka blanda bort korten,Thorsten och jag har aldrig mätt våra EQ,därför kan de ligga på åtminstone samma nivå..Med tanke på att Thorsten (och kanske också du) f.n är insnöade väntar vi väl med testen till bättre tider...Annars får ju jag en fördel !!!

    SvaraRadera
  6. Thorsten Schütte2011-01-03 14:32

    Insnöad är att ta i, men vackert vitt är det. Och det med IQ, det var helt enkelt upplagt att svara så, på ordet intelligensliga...

    SvaraRadera
  7. Lars och Thorsten, jag blev bara så full i skratt - och jag är det fortfarande. :-D

    SvaraRadera
  8. Tack för den positiva uppmärksamheten Carina-Fina. Det är ytterst sällan jag numera kommenterar på nätet, i synnerhet allvarliga/kontroversiella ämnen. Nåväl, fråga mig inte hur jag hittade hit men jag har för mig att det var den sk. "Brommaincidenten". Du har en säregen stil och patos för dina hjärtefrågor som särskiljer dig från de övriga på nätet, vilket tilltalar mig.

    Må väl CF
    Plutten

    SvaraRadera
  9. Thorsten på tal om dina 144,som inte kan släppa mig..Vet du att Albert Einstein hade samma tal!!Om det finns andra likheter mellan er två, vet jag ej..Betr. Hermann och mig finns likheter,båda är vi/var vi "Vielflieger".Nu satt jag förstås i kabinen längre bak...Vidare har vi två i stort samma midjemått,och i övrigt kroppshållning..Men vet ej om detta kan sammanknippas med testresultatet !!!Men om,måste jag ju beklaga att Albert hann före dig med E=M3

    SvaraRadera
  10. Thorsten Schütte2011-01-03 15:49

    144 är kul eftersom roten ur är 12...
    Att jämföra mig med Einstein är att ta i, även om det finns vissa gemensamma drag. Och a propos Göring: Hitler, Himmler och Goebbels hamnar i helvetet. Hitler och Himmler få stå i skit till halsen och tittar avundsjuka på Goebbels som tittar ur fram till midjan. - Du, den största lögnaren borde inte sticka upp överhuvudtaget. Goebbels svarar: - Jag sitter på Görings axlar...

    SvaraRadera