tisdag 4 januari 2011

Förljugna hatkrönikörer.


Alex Schulman, skriver: "Tittade på Året med kungafamiljen på SVT ikväll. Jag hade aversioner mot programmet i förväg."
Så befriande ärligt, jag älskar Alex Schulman för de orden!
Tänk om förgrämda och förutsägbara nollor som Klas Lindberg och Åsa Linderborg hade en så rak och ärlig självinsikt.
Då skulle de som läser dem slippa spypåse.

7 kommentarer:

  1. Betr."nyheter",besökte ett vårdhem,som fått en stor ny "platt-TV" på väggen...Döm om min förvåning,apparaten var hypermodern,men när jag skulle hjälpa en att finna ett program,fanns endast l:a svenska och till min förvåning samma testbild på 2:an,som på 70-talet.(men med bättre färgskärpa)Men skam den som ger sig,jag bläddrade vidare på otaliga kanaler (alla spärrade-censurerade).TILLS PLÖTSLIGT DR 1,dök upp!!!och inte bra den,utan ytterligare minst 10 andra "utländska" DR-sändare.Just då kom en ur personalen in, häpen frågade hon vad detta var ???På mitt svar Danmark..kom som ett piskrapp,-men det skall man ju inte kunna se !!!!
    Tala om misstag i yttrandefrihetens namn..Eller har jag kanske,än en gång brutit mot lagen ???

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-01-04 13:13

    Det brukar i alla fall vara fin klassisk musik till SVTs testbild...

    SvaraRadera
  3. Thorsten:
    Tyvärr hade man nog glömt bort att lägga på skivan idag !!Men det fanns andra kanaler UTAN BILD,men med text för blinda....Hade jag fortsatt,kanske det kommit musik för döva....SVT har inte förändrats sen l963 el-67,när färg-TV`n infördes...Ser det lika illa ut i Sala
    trakten ???

    SvaraRadera
  4. Din rapport från verkliga livet skrämmer mig, Lars.
    EUs nya ordförandeland, Ungern, granskas nu för sin gamla kommunistiska ovilja att sluta granska och styra media, när är det Sveriges tur????

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-01-04 15:09

    I Sala har vi också "skogs-TV". SVT, Kunskapskanalen, TV4 och TV6. I stan har vi fler kanaler, men jag blir så evinnerligt trött på alla reklamavbrott att det ändå nästan bara blir SVT och oasen Kunskapskanalen!

    SvaraRadera
  6. Aha Thorsten,det kanske beror på alltför låga tittartal.Sven Mellander,sa en gång på 60-talet,att hans Loyd lockade 5 miljoner tittare !!! Men fanns de såååå många svenskar på hans tid,eller räknade han kanske in allllla repriserna ??I dag tror jag antalet sjunker stadigt,liksom "urbefolkningen"Blir det kanske som Sarrazins boktitel "Tyskland (Sverige) förintar sig själv"???Med tanke på medieutbudet inte överraskande !!!

    SvaraRadera
  7. Men seriöst, "självinsikt"? Så alla som skriver en artikel av debatt och ståndpunktskaraktär ska ursäkta sig med att man har fördomar... då kommer aldrig en diskussion kunna hållas får de finns det ingen mening med att bemöta argumenten när det redan finns en ursäkt för dom.

    SvaraRadera