torsdag 20 januari 2011

Dom tar fort slut -


alla dagarna.
Men livet är inte dagarna som passerade - livet är dagarna du minns!!!!
Idag är det dagen.
Dan före Semesterdagen.
De älskade hundarna och hundvakten håller ställningarna härhemma och vaktar huset.
Björn och jag drar. Långt bort.
I Björns fuskiga och yberlätta handbagage ska jag smyga ner Henrik Berggrens tjocka (inte lika tjock som Shantaram som jag släpade runt i världen i två veckor för nåt år sen) biografi om Olof Palme.
Jag kommer inte att kunna hålla mig och er - käraste läsare - helt uppdaterade under tiden. Mest för att Björn undrat om jag är gift med honom eller - bloggen.
Men lovar att på nåt vis försöka göra minst ett inlägg om dan, så hang in there!

9 kommentarer:

  1. Trevlig resa!

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. Ha det riktigt skönt! Ta hand om varandra!
    Kram/V

    SvaraRadera
  3. V,vicket fiiiiiiiint och superkärleksfullt tackkort vi fick av er - vi blev lyckligfa ända ner i tårna!! LoveU

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2011-01-20 10:56

    Ha det så bra med Palme. Tänker inte läsa boken. Palme har inte varit min favorit sedan han på en middag högt och ljudligt snoppade av mig med att jag minsann inte skulle läsa en massa domedagsprofeter som Rachel Carson, Georg Borgström och Hasse Palmstjärna. Jag tyckte att de hade något allvarligt att säga. Men någon dialog var inte möjlig. Synd att han inte lever idag. Då skulle jag ta fram sida efter sida i "Mat för miljarder","Tyst vår" och "Plundring, svält och förgiftning" och visa den duktige att de fått rätt på nästan varje punkt. Resråd: se kommentar under Big Boss.

    SvaraRadera
  5. Ha det jätteskönt och åker ni till Phuket kanske vi ses!!;)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  6. Håller med dig Ulf, den arrogante Palme var en människa och politiker som jag inte har något till övers för, om jag ska uttrycka mig milt. Men jag är jättenyfiken på hela den politiska historien i Sverige under de åren, min uppväxttid. Jag hoppas få en hel massa spännande och intressanta pusselbitar! Och boken är inget beundrarporträtt, alls.

    Minns en gång när Palme flög med mig till Lissabon, han satt i första klass. Jag var mycket ny, och efter ett tag började serveringen halta och vi undrade alla var kabinchefen höll till. Där satt hon på huk intill Palme hela flygningen, alldeles bortkollrad och uppenbart totalt dåndimpscharmerad. Hon svalde varje ord han sa, nickade leende med plutande mun, tittade honom djupt i ögonen och hela hon utstrålade löpande pudeltik. Han hade uppenbarligen den effekten eller förmågan på kvinnor. Och säkert män också.

    Me´HellBoy - tääääänk om vi springer på varandra!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-01-20 21:10

    Världen är liten, ni springer nog på varandra Carina och Hellboy. Och Carina, var fri som en fågel, känn inga bloggplikter, gör som Du vill!
    Och Palme, han hade sina sidor, men hans kraftfulla "Diktaturens Kreatur" om makthavarna i Tjeckoslovakiet efter dödandet av Pragvåren, det står kvar!

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2011-01-21 17:41

    Fint om hundar:
    http://kyrkoherdenstankar.blogspot.com/2011/01/far-man-ta-hunden-med-sig-in-i-himlen.html#comment-form

    SvaraRadera