söndag 12 december 2010

Våra barn, döttrar och systrar ska dödas av muslimer.


Sprängdåden i Stockholm i går rubriceras av Säpo som ett terroristbrott. Det framkom när Säpo och polisen höll presskonferens i dag.
Säpo och TT fick e-post från en man som skrev att det är "dags att slå till". Han förklarade det med att profeten Muhammed förnedras och att krig pågår mot islam.Tidningarnas Telegrambyrå (TT) och Säpo fick tio minuter innan explosionerna ett hotmail med en video bifogad som riktas mot det svenska folket. I videon pratar en muslim som hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att “nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör.”

(Dagbladet): Den misstänkte självmordsbombaren i Stockholm har lagt ut martyr- och terrorvideoer på sin profil på Facebook. Profilbilden på Facebook-sidan visar två personer - en av dem bär på al-Qaidas svarta flagga. Mannen ska ha studerat i England, men gått i skola i en liten stad i Sverige där han också bodde fram tills i går.
-" Han är min enda son" säger fadern. "Vi försökte ringa, men hans telefon var avstängd.".
Bilen var skriven på:
Taimour Abdulwahab, Tranås. Uppgifter under natten gör gällande att det också är gärningsmannen. 29-åringen bodde i Tranås tillsammans med sin hustru och sina två döttrar - tre och två år gamla. Mannen föddes 1982 i Bagdad och flyttade till Sverige 1992 - precis efter Kuwaitkriget.

2001 flyttade han till Storbritannien för att plugga till sjukgymnast. Han befann sig i London under terrordåden där för fyra år sedan.
På en dejtingsajt för muslimer annonserar mannen efter en till hustru. Han skriver att han vill ha en stor familj och att hans nuvarande fru gått med på det.
Hans nya fru ska vara mellan 161 och 178 centimeter lång och väga mellan 40 och 72 kilo.Men någon ny hustru blev det inte.
I stället bestämde han sig för att åka på ett träningsläger för terrorister i Mellanöstern och spränga sig själv i Stockholms innerstad - i det första svenska självmordsattentatet någonsin.

Igår satt jag och njöt av Snillen Spekulerar, Nobelpristagarnna i angenämt samtal om allt mellan himmel och jord. Någon nämnde med stolthet att USA är byggt av invandrare. Och jag förstår!
Det måste ju vara mycket bättre än att invandrare vill spränga sönder landet.

SvD
DN NSD Dagbladet Nyheter24 Helsingborgsdagblad Sydsvenskan Skånskan Expressen

5 kommentarer:

  1. Visste ni att gårdagens huvudperson var den 7:e "svenske" självmordsbombaren?

    LÄS (alltid) Gudmundssons privata blogg OCH Ledarbloggen på SvD för att få nyanserade och och mest pk-rensade synpunkter om ni inte har nerver av stål för DÅ läser ni rss-feed

    - 'Nätverk Mot PK' - http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778&_render=rss ELLER - 'Politiskt Inkorret (PI) - https://politisktinkorrekt.info/feed/

    De bästa sajterna just nu om terrorbombaren
    *******************************************
    - gudmundsson - http://gudmundson.blogspot.com/
    - PI, Politiskt Inkorrekt - http://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod/
    - Two Invandrare - http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/12/likdelarna-flyger-over-julshopparna.html

    SvaraRadera
  2. Tackar för intressant och öppen info och länkar!

    SvaraRadera
  3. PRAVDA(AB),tillhör ju liksom den andre Stlhm-blaskan,tillskyndarna av massinvandring av detta folkslag..Nu blir det svårt att förklara det hela,inte enbart de stackare som direkt fick nöjet,att deltaga på Drottninggatan,utan fastmer för de övriga förespråkarna..Ingen nämnd,men ingen glömd...Slutligen måste kanske SÄPO rikta större intresse kring alla de mindre orter i landet,som expanderar rekordartat med hjälp av muslimsk tillväxt...Reinfeld själv kan ju personligen vara hjälpreda,eftersom han hämtat in en av dem i Riksdagen..Därmed också öppnat locket för extrem islamism.

    SvaraRadera
  4. Carina-Fina: F.ö tycks detta terroristattentat ha fått många att tiga still...Sverige i sin skepnad..Det som hänt,kommer ALDRIG att hända..(vet bäst,kan mest) Har lånat denna sista mening från gamle socialisten Hasse Alfredsson,som uttryckte liknande i samband med,att kärnkraftverket i Harrisford,var sekunder från en härdsmälta...Nu lär detta inte få sådana dimensioner,men nog lär landets PK-journalister,vrida sig på sina stolar...och kanske får Fredrik och hans muntra sju,en tråkig lång natt...Senast i fredags stod ju denne och förnekade,att de rådde "svenskhat" i vårt land...

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-12-13 13:50

    Det var Tage Danielsson suveräna monolog om sannolikhet efter olyckan i Harrisburg och att klassifisera människor som "socialister" eller andra politiska riktningar är alldeles för platt, Hasse&Tage har/hade so mycket fler dimensioner än den enkla höger-vänster-skalan erbjuder! För mig är dessa herrar det svenskaste som finns!

    SvaraRadera