onsdag 29 december 2010

Svensk skam.


"SVENSKAR GREPS FÖR TERRORPLAN" "SÅ AVSLÖJADE SÄPO TERRORSVENSKARNA", "TRE SVENSKAR GRIPNA FÖR FÖRBEREDELSER TILL TERRORDÅD", "SVENSKAR GRIPNA FÖR TERRORPLANER"
Krigsrubrikerna är svarta, vi svenskar får finna oss i att stå vid världens skampåle i dag. Vi kränker vårt broderlands syuveränitet genom att planera krigshandling på dansk mark. Kalla hem diplomater och beskickningsmän genast!


Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har redan uttalat sin förskräckelse över de konkreta terrorplanerna mot Jyllands-Posten:
-"Bekämpningen av terror har högsta prioritet i regeringen. Och terror skall inye få oss att ändra på vårt öppna samhälle och våra friheter."

Nu väntar vi spänt på hur statsminister Reinfeldt i skarpa ordalag ska formulera skammen över det svenska angreppet på Danmark, ett fredligt grannland.


BT SvD SvD Skanskan

8 kommentarer:

  1. Många bakslag för multikulti idag..Skyddstillsyn för konststöld i Malmö,(zigenare från Landskrona bl.a)Krigsförbrytare i Jämtlands urskog haffad,"svenska" terrorister gripna i K-hamn.. o.s.v.Bland de sistnämnda arten av brott enbart mordbränder,skolbränder etc...Pressen kommer att spara mycket trycksvarta närmsta tiden !!!

    SvaraRadera
  2. Ulf Hjertén2010-12-29 19:45

    Det är inte första gången krigsförbrytare gömmer sig i Sverige. I dagens Sörmlands Nyheter berättas i ett 5 sidigt reportage om hur nazistiska krigsförbrytare höll sig undan Nûrnbergsrättegången på ett pensionat i Trosa med SÄPO:s vetskap. Bl.a krigsförbrytare nr 3 SS generalen Walter Schellellberg, Himmlers närmaste. Han bodde dessutom en tid hos Folke Bernadotte. Det skulle vara intressant att veta var uppgifterna att konsttjuvarna i Malmö var Zigenare kommer från. Konststölder är ju inte heller något nytt. De som för några år sedan gjorde den mycket fantastiska stölden på Nationalmuseum var nog mera Petterson än Bendel. Är det meningen Lars, att vi som vill ett samhälle med god gemenskap mellan alla grupper, på något sätt ska känna någon slags skam? Oro och förtvivlan är en helt annan sak.

    SvaraRadera
  3. Ulf,nej någon skam för att vi inte utgör "god gemenskap" behöver vi inte kännas vid.Men samtidigt anser väl jag,att kriminalitet inte behöver importeras..När dessutom vårt rättsväsende har kantrat och "vår neutrala sakliga press" förtiger sanningen och oftast tar parti för "boven"...har det enligt min syn gott allt för långt.Till slut ett tips från mig,Ulf läs en blogg som heter "Politiskt Inkorrekt" här får du de uppgifter som ovannämnda press förtiger..P.S Walter Schellenberg,var inom contraspionaget och efter avtjänande av 6 års fängelsestraff tror jag,att han avled i Italien.Men på tal om Folke Bernadotte,visste du att det var senare ministerpresidenten i Israel,Ben Gurion som ledde gruppen terrorister,vilka dödade F.Bernadotte under dennes FN-tjänst.
    D.S

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2010-12-29 20:30

    Ja, jag har läst en hel del om mordet på Folke Bernadotte. Jag vet också hur Schellenbergs dom blev o.s.v. Men han räknades dock som krigsförbrytare. Rangordnad så högt som nr 3. Att han jobbade under Himmler är också klarlagt. Bloggen "politiskt inkorrekt" är en av många sanningsvittnen. Jag betvivlar inte att de också hittar besvärande saker. Men som enda sanningsvittne är det alldeles för smalt.

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2010-12-29 21:26

    Mordet på Folke Bernadotte är verkligen en skam för Israel, i synnerhet då en av gärningsmännen, Izhak Shamir (inte Ben Gurion) senare blev statsminister där.

    SvaraRadera
  6. Schellenberg vitttnade i Nurnberg. Britterna tog honom i Danmark i juni 1945 enligt wikipedia. Kan Ulf posta länken där det står att Schellenberg var i Trosa under Nurnberg ?

    SvaraRadera
  7. Undrar varför ingen från regeringshåll,trätt fram och gett en kommentar.Nu angriper även USA`s säkerhetsansvariga "deras" tama inställning.Ja, man har t.o.m fräckheten att utpeka "oss" som naiva och verklighetsfrånvarande.Med sådana beskyllningar kan jag personligen leva,eftersom de i stort överensstämmer med mina egna...Men att den totala tystnanden från Rheinfeld och hans Bildt,inte tyder på något positivt torde stå klart.Nu kan även bron över sundet,lämpligen döpas om till ex. terroristleden....

    SvaraRadera
  8. Liksom du Lars, väntar jag på statsministern.

    SvaraRadera