torsdag 30 december 2010

Så till nåt heeeeelt annat.


Lyckan och harmonin i myrstacken är nu putz weg, myrorna är precis lika goda kålsupare som vi andra!
Ty nu har forskare vid Köpenhamns Universitet avslöjat att nepotismen härskar bland myrorna.
Myror har speciella doftkörtlar som skickar ut en genetiskt betingad doft. Detta gör att enskilda myror kan lukta sig till vilken relation de har med varandra, om de tex är syskon, halvsyskon eller kommer från en annan myrstack. På så sätt avgör myrorna vilka andra myror de önskar hjälpa, därmed dyker konflikterna upp i ett annars harmoniskt samhälle.
Another illussion...


Ekstrabladet

4 kommentarer:

  1. På tal om nått heeelt annat...I en av radiokanalerna hörde jag just att 2010-års pollenfara nu är över...för ALLA allergiker..¨Ändå någon ljuspunkt i mörkret,även om Regeringen har släckt ner totalt...Till alla som älskar ljuset och sommaren.I dag först börjar vår dag bli längre o.läääängre.

    SvaraRadera
  2. Yipeeeeeee! Säger en ljuslängtande nordbo.

    SvaraRadera
  3. Nja,Carina-Fina mina känslor håller sig inom sina gränser sedan tidigt i morse.Dels vänder ju det hela redan i slutet av Juni tillbaka mot äääännnn mörkare tider.Dels läste jag på en annan blogg,att sign"vän av ordning",påstod sig veta,att vår "statsminister" skulle vara en ursprunglig muslim !!!Är det kanske denna teori som föranledde,att man lade sig till med ordet "nya" i hans parti ???I varje fall har denna nyhet grumlat min förmiddag,med tanke på att 94 % av väljarkåren,utsett honom till "landsfader"Har man en rolig dag,så nog skall det regna"....

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-12-30 14:34

    Man kan glädja sig åt att det även är myggfritt!

    SvaraRadera