torsdag 30 december 2010

Danskar är stronga, födda med rejält civilkurage.


Jyllandsposten fick igår kungligt besök av kronprins Fredrik, som liksom danske statsministern, oerhört tydligt markerar stödet för landets demokrati mot terror och religiös fanatism.
Heja, heja, heja Danmark!!!

11 kommentarer:

  1. Munir Awad,namnet verkar bekant...Hade inte denne man något med en svensk konverterad Imamin något att göra ???Eller var det den mannen som C Bildt och UD hjälpte "hem" från ett fängelse i Pakistan ???Denne helt oskyldige,vars snyfthistorior publicerades i PRAVDA (AB) !!!Inte kan väl denne rekorderlige man,nu haft för avsikt att med berått mod,avrätta danskar....Jo, nu minns jag hans rara(antar jag) fru iklädd maskeraddräkt som täcker t.o.m ansiktet ...hette bestämt Safia...Kanske orsaken till Bildt och regeringens tystnad.P.g.a. ett av sina otaliga misstag.Anledning finns ju....vilken soppa !!!

    SvaraRadera
  2. Ulf Hjertén2010-12-30 16:48

    Jag förstår att du är frusterad Lars. För att vi tillämpar mänskliga rättigheter och humant ställer upp för människor som sedan själva beter sig allt annat än humant. Det finns ett gammalt ordspråk som dessvärre då och då blir sant: Otack är världens lön. Jag kan också bli rasande för alla dessa våldsamheter men min hjälp är att jag är övertygad om att våra goda idéer kommer att visa sig starkast i långa loppet. Därför kan jag också med glädje gå och dricka te och äta söta bakverk hos några muslimska vänner. Jag är livrädd för att vi kommer att frestas till att "slänga ut barnet med badvattnet".

    SvaraRadera
  3. Lars representerar på denna blogg väl, den frustrerade vanlige svensken, som ser ett älskat land i total mörk förvanskning, och inte fattar varför.

    Tack för att du förstår och för det hopp om att det goda ska segra, du vill skänka oss Ulf!

    SvaraRadera
  4. Du har i allt rätt Ulf,men någon gång måste "frusten aus".Har medvetet legat lågt när det gäller att kritisera den vänsterorienterade "journalisten" Osian Cantwell,AB.Med sådan journalistik förvånar det inte,att Sverige blivit en form av "schlafzimmer",för dessa grupper.Enbart att förringa sådana attentat,stöder i mina ögon terrorn.När jag som du redan vet,är djupt kritisk till "vår" regerings o.rättsväsendets daghemslika behandlingar av sådana förbrytare,föder detta frö för min ilska...Men skall försöka ta Thorsten och andras råd,att undvika läsa deras smörja..Kanske kunde vara ett Nyårslöfte !!!Men frågan är om inte vårt lands blåögdhet i dessa terrortider,gör att jag senare 2011,kommer att bryta löftet ???Till slut önskar jag dig Ulf och alla andra här på bloggen ETT GOTT NYTT ÅR.

    SvaraRadera
  5. Carina-Fina:Din kommentar var väl avvägd..Nu vet jag hur min "profil" ser ut..Kanske som den gamle flinstskallige mannen på balkongen i "Muppet Show"Men tack för att du likväl kan på ett städat,humant sätt tillåta,att .....

    SvaraRadera
  6. Både din och min "profil" är absolut mitt i prick, Lars!
    Ibland får du mig att tappa hakan och fundera på vem som ska gå i atomer nu då....?!
    Det är spännande, du är en kär utmaning där på din balkong!

    Idag är jag argast på Peter Ahltin, var finns hans moraliska gränser? Dyraste och tyngsta advokaten, som erbjuder sig själv innan en kille är anhållen? Vem betaler???

    SvaraRadera
  7. Carina-Fina:Nöden har ingen lag...Kan han nu inte bli president i Rep.Swetiod,får han söka tjäna uppehället på ett "ärligt" sätt...Moral och moral,inte behöver väl en lagvrängare sådan.Sluta att bekymmra dig om denna vinddrivna gestalt...F.ö har Bildts "nyaste"en mångårig praktik,vad gäller umgänge med män..Tror att hon klarar av Calle också !!!Men nu kom jag från ämnet.

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2010-12-30 21:38

    Waldorf och Stadler (eller hur de nu stavas) i mupparna, ja de herrarna var underbara. Bäst var den Muppet Show där grodan Kermit tappade tålamodet med deras gnäll och lät de två herrarna leda showen...

    SvaraRadera
  9. varning! Om jag tappar tålamodet, då vet ni vem som är närmast att ta över!!
    Nyårskram på er, kompisar!

    SvaraRadera
  10. Thorsten Schütte2010-12-31 14:42

    Tja, då blir det nog skralt med fyndiga illustrationer, är inget nätsökproffs som Du...

    SvaraRadera
  11. När får Lars Vilks besök av kungaparet, tro?

    SvaraRadera