onsdag 29 december 2010

Morrn allihopa!



Varje kväll går jag in och kollar hur många läsare jag haft under dagen, och det är då det slår mig att flera hundra läsare aldrig hör av sig eller kommenterar. Och jag undrar så vem ni är! Skriv en kommentar, om lust och tid finnes! Thorsten, Ulf, Öbon, Lars och vi andra behöver mothugg!

6 kommentarer:

  1. Får också besök varje dag, personer som inte "säger" nåt. Det kan vara folk från Australien, Kanada (inte så konstigt, har familj och släkt där) men även Ryssland, Thailand, Brasilien (hm, har faktiskt ett par gamla bekanta som arbetar där, det skulle kunna vara de), Tyskland, Norge, Finland ... merparten är dock från Sverige.

    Tror att några av dessa okända är sådana som bläddrar runt på blogger och hamnar på sidan lite av en slump.

    Gå in på din statistiksida, så ser du varifrån dina besökare kommer.

    SvaraRadera
  2. Jag har koll på läsarna, de finns i hela Sverige och i stora delar av världen. Många är entitts-sländor, men nu har jag en rätt stadig och ökande läsekrets som jag jättegärna vill lära känna mera. Om de själva vill!

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2010-12-29 10:36

    Jag tror det kommer att bli flera kommenterande gäster vad det lider. I takt med att de flesta tidningar tagit bort kommentarfunktionen utan registrering, Facebook eller något annat elände söker folk sig till de få ställen där man fortfarande kan kommentera fritt.

    SvaraRadera
  4. Ulf Hjertén2010-12-29 11:55

    Det är även problem med registrering. Ibland kommer man inte igenom. Än saknar man användarnamn, än löseord. Märkligt. Facebook var alldeles för ytligt. Jag är nog ganska ointresserad av vad ni använder för tandkräm eller dyl.

    SvaraRadera
  5. Började regelbundet följa denna blogg då jag läste dina (Carina)artiklar på newsmill om bla svenska soldater i Afganistan.Tycker du tar upp aktuella saker på ett lättsamt och bra sätt./Petter

    SvaraRadera
  6. Carina-Fina,var försiktig med vad du skriver...Koll och lagring är förbehållet de styrande..Att dessutom samla det hela,för att få en "profilbild" av oss bloggare,är endast tillåtet för FRA !!!

    SvaraRadera