torsdag 16 december 2010

Jul, Jul - strålar av hat i år.


Judiska Simon Wiesenthal Center i Los Angeles uppmanar världens judar att vara extremt försiktiga vid besök i södra Sverige. Anledningen är de antisemitiska provokationer som religiösa judar och andra medlemmar av judiska organisationer har utsatts för i Malmö.

Enligt centret har det på senare tid polisanmälts tolv händelser riktade mot judar i Malmöområdet, utan att någon har gripits misstänkt för hatbrott.

We love Malmö, Sydsvenskan?

Skånskan Expressen

4 kommentarer:

  1. Man kan bli mörkrädd för mindre.

    /Öbon

    SvaraRadera
  2. I vårt Sverige, Öbon. Känner du hur orimligt överskamligt det låter??? Vi som vill stå för det goda, öppna samhället!!!

    SvaraRadera
  3. Märkligt att denna varning skall behöva ske via LA.Vi som bor i södra delen av vårt avlånga land,har på intet sätt förvarnats... I varjr fall inte genom PK-pressen !!!! Det ända som läckt ut till allmänheten,är att Danmark har förklarat sig beredda att ge asyl,till alla berörda.Tur att endast bron skiljer de två så olika staterna....

    SvaraRadera
  4. Danmark är ett föregångsland när det gäller att våga tala om problem OCH att göra något verkningsfullt åt det. Jag är imponerad.
    Och skäms för att svenska makthavare har en så vonobensk storebrorsattityd mot deras mycket tappra försök att bygga sitt samhälle.

    SvaraRadera