torsdag 9 december 2010

Hur skulle jag ha sett ut då, slankedoktorn???????


Ruttna tomater och buuuuu på danska slankedoktorn!!!!!

Hur ska man undvika att lägga på sig kärlekskilon, de som man får medan man sitter och stirrar varandra förälskat och djupt i ögonen samtidigt som man äter.
Den danska slankedoktorn har adekvata råd:

1. Först ska ni bli eniga om att ni inte vill öka i vikt, och sen hitta lämpliga aktiviteter än att sitta och bara njuta.


2. Hitta några enstaka dagar då ni tillåter er att äta fettbildande mat tillsammans. Ni kan få unna er detta nån enstaka gång. Bara det inte händer för ofta.

3. Upptäck andra saker ni kan skämma bort er med än TVmys och läckra middagar.
Det kan vara en promenad eller bio, åka skridskor eller ut och springa tillsammans.

4. Besluta er för att vilja ägna er åt motion antingen tillsammans eller var för sig Och ska det bli en fast rutin är det bäst att ni skriver under avtal och schemalägger det.

Sitter här och funderar om Björn och jag samma dag vi träffades, först skulle ha satt oss ner och skrivit avtal om schemalagd motion och enstaka dagar för kärleksmåltider.
Mycket smalare säkert.
Fast.
Inte riktigt vi.

3 kommentarer:

  1. När jag läste slankedoktorns råd kom jag att tänka på en äldre vits.
    Jönsson kommer bakfull till jobbet och träffar sin chef..denne ber Jönsson,att ändra levnadstil...Supa kan ju Jönsson,men arbeta är det si o. så med...
    Jönsson:Men chefen det är väl en dj-la skillnad!!

    SvaraRadera
  2. Jönsson har rätt, helt rätt!

    SvaraRadera
  3. Verkar inte vara så mycket för LCHF-dieten den där slankedoktorn. Iofs är inte jag det heller, gillar pasta, ris och potatis för mycket för att det ska funka.

    /Öbon

    SvaraRadera