fredag 31 december 2010

FRIA MUNIR AWAD!!!!!


För tredje gången har Munir Awad gripits, misstänkt för terroraktivitet.
Awad är därmed Sveriges mest otursförföljda utlandsturist nånsin.
Peter Ahltin måste även denna gång ta på sig fulla ansvaret för att lirka ut de misstänkta ur häktet i Köpenhamn.
Och svenska myndigheter måste precis som förut använda all sin tysta diplomati till att få loss de tre misstänkta, som bara skulle fira nyårsafton i Köpenhamn.

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin har nu stor press på sig att omedelbart starta upp den största kampanjen någonsin om att "vi gillar olika". Och framför allt framföra Sveriges djupa tacksamhet till alla kloka muslimska ledare, för att vi hittills klarat påfrestningarna från terrordåd med hedern i behåll.
Och Sydvenskans Per Svensson, med den "engagerade, eldade blicken", utvidgar nu sin berömda slogan till inte bara We love Malmö, utan We love Sweden!

Hej, heja, heja, Sverige Tystnadens Demokrati.



Expressen Aftonbladet DN SvD JP Skånskan Sydsvenskan

7 kommentarer:

  1. Munir Awad är svärson till Helena Benaouda - ordförande i sverieges islamska råd, en organisation som entydigt stått på munir awads sida under tidigare händelser. de har aldrig sett något konstigt med deras tidigare resor eller gjort några som helst fördömanden. sveriges islamska råd har därmed mycket tydligt tagit ett aktivt ställningstagande för terrorism. fler personer i sveriges muslimska råds ledning är bla mehmet kaplan som påverkat mp så att det i mps partiprogram i dag stadgas krav på acceptens för fler än två personer i ett äktenskap. sverige har tyvärr importerat terrorism och terrorismstödjande individer i en omfattning som mycket stort överskrider 200 personer, gissningsvis är den istället på 150000 personer/Sansaer

    SvaraRadera
  2. Tack Sansaer, läs min första punkt på önskelistan för 2011!

    SvaraRadera
  3. Det var ord och inga visor...Här kommer Sansaer med uppgifter som för mig var helt obekanta..Nu är jag ju mer germanist än islamist,så kaske just därför.Men att Thorstens parti pläderar för B I G A M I ,hade jag ingen aaaahnnning om.Men för säväl Björn-Ahman som övertecknad,tror jag dock,vi klarar oss med en.Men har inte denna Helena B som högsta höns i rådet,också lön från samhället ???Vill minnas att Rheinfeldt godhjärtat,ställt kapital ur skattepotten till hennes förfogande...Fy o. usch tur att det är årets sista dag.2010 har varit tungt...bortsett från vårt intågande i Riksdagen.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2010-12-31 13:36

    Alltså, inget parti stämmer överens med en egna synpunkter till 100 %. Bigami är inte mitt bord, där lyftar jag på hatten och går förbi. Finner dock att sammanlagt är det MP som skiljer sig minst från just min åsiktsprofil!

    SvaraRadera
  5. Har någon uppe hos er,hört från någon av de som försvunnit senaste veckorna ???Först gick Fredde under jorden,därpå försvann Bill från UD,och nu är också Helena B borta med vinden...
    Hennes ställföreträdare vid Södermalms Moskee,förklarar,att de numera enbart är folk från Arbetsförmedlingen och Kriminella som kommer på besök !!!!Vad har hänt i myrstacken ??Att de skulle bli svårt för minoritetsregeringen spådde Thorsten tidigt,men att det kunnat bli ett sådant kaos !!!Ooootrooligt...

    SvaraRadera
  6. MEHMET KAPLAN, miljöpartiets gruppledare och aktivist på Ship to Gaza, är djupt involverad i ledningen av Sveriges Muslimska Råd. Mehmet Kaplan brukar vika ut sig i närmaste kvällstidningsblaska eller TV-soffa så fort han kan, men är märkvärdigt tyst nu när han verkligen skulle kunna bidra med information om hur Sveriges muslimer verkligen ser på Helena Benaouda och hennes svärson Munir Awad.

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-01-01 11:50

    Vad Mehmet än säger skulle det nu användas mot honom. Det kan vara klokt att låter känslorna svalna något och sedan föra en sansad diskussion. Obs även att gruppledareuppdraget för Riksdagens tredje största parti i ett oklart parlamentariskt läge medför att han borde ha fullt upp med uppgifter som inte har med hans muslimska tro och engagemang att göra!

    SvaraRadera