onsdag 22 december 2010

En riktig Bonusjulafton.



Den stolta pappan Björn hade nästan gjort knut på sig själv för att få allt att bli så underbart juligt och härligt lyckligt som det blev!
Alla Björns fyra barn, respektive och barnbarn är världsmästare på att hitta en sak till var och en direkt från hjärta till hjärta. Så jag fick en ice-lantern som jag själv kan lägga i små egna dekorationer i, korsordspennor som är speciellt tillverkade för sängläget innan nattlampan släcks, dvs bläcket rinner inte bakåt och "tar slut". Ett silverglänsande hjärtehänge och väldoft, Björn fick knäckebröd formade till älgar, Bo-Kaspers signerade CD, en massageboll till ryggen och en sagolik bok om lilla Tuva, 2 1/2 år.
Tuvas bästa sak var inte tomteklänningen, inte lammockasinerna - utan verktygslådan med en riktig liten batteridriven borr!
Vi dansade, sjöng, lekte hela havet stormar, skrattade och hade super- super roligt. Maten var ljuvligt god, tyckte till och med Tuva, när hon väl blivit av med förrätten - en halv hummer - -"ja lill inte ha kjabba!!!"

2 kommentarer:

  1. Har sista dagarna haft en mängd att besörja.Men innan tomten kommer,vill jag önska alla er som läser Carina-Finas blogg: E n G o d J u l o. E t t G o t t N y t t Å r ...

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2010-12-23 11:46

    Tackelitack detsamma, min trätobroder!!

    SvaraRadera